Onsdag den 23. januar

af Anna Skyggebjerg den 23. januar 2013

“Zen for mødre” handler om at finde enkle veje til åndehuller i en travl hverdag.  Den handler om at lære sig selv at løfte blikket fra det, man er igang med, tage en dyb vejrtrækning og være nærværende. 

I dag har det været let for mig. For jeg har købt hyacinther til skrivebordet:

 Jeg er ikke den første, der har set, at hyacinther nærer sjælen. Den persiske digter Saadi levede fra 1184 til 1283, og skrev disse ord om, at hvis alt, hvad man ejer, er to brød, skal man sælge det ene og købe hyacinther “to feed thy soul”:

If of thou earthly goods thou art bereft 
Of thy meager store two loaves alone to thee are left 
Sell one and with the dole 
Buy hyacinths to feed thy soul

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Dorthe 23. januar 2013 kl. 21:23

HØRT!!!
Jeg har også købt hyacinter i dag. De kan et trick eller to sådan nogen…

Helle 23. januar 2013 kl. 21:34

De dur slet ikke for mig. Tårerne sprøjter ud af øjnene og næsen lukker til, så snart der er hyacinter i rummet

Anita 23. januar 2013 kl. 21:55

@Helle: sådan har jeg det desværre også med hyacinter, så jeg har de fineste tulipaner stående. Der findes garanteret også et digt om tulipaner:D

Anna Skyggebjerg 23. januar 2013 kl. 22:26

Helle og Anita, hvis jeg var jer, ville jeg købe vibeæg. De dufter ikke, og de er så smukke, at de fortjener et digt. Alene navnet…

Skriv en kommentar