Onsdag den 23. maj

af Anna Skyggebjerg den 23. maj 2012

Jeg forsømmer bloggen i denne tid. For jeg har så travlt….

Men jeg ved det jo godt: At netop fordi jeg er hængt op, er det ekstra vigtigt at tage mig tid til bloggen. For det er når man er mest presset, at det er vigtigst at holde fast i sine Zen-skabende ritualer. Ligesom det er, når der tilsyneladende ikke er noget at være taknemmelig for, at det er vigtigst at skrive i sin taknemmelighedsdagbog (og finde ud af, at man tog fejl!). 

Pointen i Zen for mødre er, at det i virkeligheden er nogle helt simple ritualer, der nærer sjælen og giver en følelse af stilhed indeni. For det meste handler det i al sin enkelhed om at trække vejret i bund og værdsætte det, som allerede er lige rundt om os. Husker du det? Også når hverdagen er travlest?

“Smile, breathe, and go slowly.”

PS: Min mands forståelse af Zen-fyldt lykke på en maj-aften (havde det været mig, ville det have været en tekop):

 

 

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Louise T. 23. maj 2012 kl. 22:34

Te eller vin – det gør det samme for mig, hvis det nydes i ro ;-)

Anna Skyggebjerg 23. maj 2012 kl. 22:43

Nemlig!

Skriv en kommentar