Onsdag den 25. november

af Anna Skyggebjerg den 26. november 2015

Plads til begejstring

Jeg synes egentlig, jeg er nem at begejstre. Alene idag…. en kirkekoncert med Händel, et digt af Mary Oliver, en øjenskygge fra Chanel, en kage fra Lagkagehuset og (ikke mindst!) 8. afsnit af Homeland. 

Men så var det, jeg midt i begejstringen over min egen begejstring kom i tanker om Morten DD (gamle følgere af bloggen vil genkende ham). Det gjorde, at nu synes jeg i grunden, min begejstring er noget fesen. 

Morten DD er fra programmet Bidt af naturen. Morten er ude at vende kokasser. Og allerede, da han vender den første, finder han noget, der gør ham glad. Meget, meget glad, faktisk.

Mine damer og herrer, nyd Morten, en mand, der virkelig kan begejstres:

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Janne 26. november 2015 kl. 08:49

HAHAHA – hvor er han sød. Det er en stor gave at kunne begejstres :) :)
Jeg har arbejdet i Skagen de sidste dage. Lange dage, men da jeg var færdig i går, kiggede jeg ud af vinduet og så lyserøde skyers genspejling i stille hav. 2 min efter var det væk. Men jeg så det – et stille “tak for en god dag” og min træthed forsvandt.

Bernadette 26. november 2015 kl. 11:30

Han er fantastisk. Herhjemme er ungerne vilde med ham. Han er en fantastisk formidler. Der findes ikke noget mere inspirerende end folk med passion og begejstring ..

Vibeke 26. november 2015 kl. 23:44

Ja, Mortens eksplosive, smittende begejstring er svær at leve op til…. den mand er virkelig “bidt” :) … men stille glæde og nydelse er bestemt heller ikke at kimse af ;-)
Lidt synd at ødelægge de følelser ved at tænke “fesen begejstring” :)

Cammilla Rysgaard 27. november 2015 kl. 14:44

Tak. Jeg bliver altid i godt humør, når jeg besøger din blog.

Kh Cammilla

Skriv en kommentar