Onsdag den 28. oktober

af Anna Skyggebjerg den 28. oktober 2015

Der er Bogforum i Bella Centeret i næste weekend, den 6.-8. november. Søndag kan man møde en meget klog dame. Og bagefter kan man møde mig:

Søndag kl. 14.40 – 15.00 bliver jeg interviewet på scenen Under Uret af Ulla Hinge Thomsen.

Og fredag kl. 16.15 – 16.35 har jeg LEV NU Scenen helt for mig selv. Jeg tror, jeg kommer til at snakke en lille smule, men mest læse op.

Begge gange er der naturligvis plads til at snakke bagefter. Og få signeret bøger (nyindkøbte eller allerede læste). 

Jeg glæder mig. Altså, når jeg siger, jeg glæder mig, så betyder det selvfølgelig mere noget i retning af, “jeg glæder mig, men er også meget nervøs”. Men det er trods alt et kæmpe fremskridt i forhold til for to år siden, da jeg også skulle interviewes to gange, dengang om Introvert. Jeg kunne slet ikke finde ud af at glæde mig. Jeg var kun nervøs og syntes, det hele var en rigtig dårlig idé. Inden jeg skulle interviewes af Eva Jørgensen på en af de store scener, sad jeg på gulvet udenfor salen. Min redaktør kom forbi, og jeg sagde håbefuldt til hende, at hvis der kom under 10 deltagere, syntes jeg, vi skulle aflyse. “Det tror jeg ikke, du skal regne med”, sagde hun og pegede på en lang, lang kø. Jeg havde naturligvis set den kø, men jeg havde da ikke troet, det var mig, de mennesker stod i kø for. Der kom 300.

Bogforum 2013 viste sig at blive en af de største oplevelser, jeg nogensinde har haft. Det var overvældende med al den gode karma, der blev pustet i retning af Introvert. Og jeg LOVEDE mig selv, at jeg aldrig mere ville ødelægge potentielt gode oplevelser ved at gå og være latterligt nervøs på forhånd, når jeg i stedet kan glæde mig. Derfor:

Jeg glæder mig til Bogforum. Og jeg håber, vi ses!  

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Vibeke 28. oktober 2015 kl. 21:06

Hele 2 kloge damer indenfor samme time.. ;-)
Mageløst!
Godt du fik lært at glæde dig.. er sikker på der vil være lige så megen god karma, kærlig varme og nærvær efter “Kærlig hilsen Anna” …. Nyd det… du har fortjent det! :)

Anna Skyggebjerg 28. oktober 2015 kl. 22:07

Åh, du er sød, Vibeke! Tak!

Louise 28. oktober 2015 kl. 23:33

Yes – gå all in kæreste Anna. Og nyyyyd det. Du fortjener det sådan.
Knus fra Louise

Skriv en kommentar