Onsdag den 28. september

af Anna Skyggebjerg den 28. september 2011

I dag har været fuld af overraskelser… Og jeg elsker overraskelser. For som Pema Chödrön siger: “The unexpected will stop your mind. Rest in that place.”

1: 

Jeg  bliver overhalet på cykelstien af en gammel dame. Altså seriøst gammel. Hun havde hagen i forgaflen og fræsede fra os alle sammen. (Jeg prøvede selvfølgelig at indhente hende, men lige inden jeg havde hende, drejede hun af…)

2: 

Jeg slår op i fremmedordbogen og falder over følgende: “Permanentbølgning (se permanent) metode hvorved glat hår gøres bølget for et længere tidsrum”. Jeg tror, den ordbog har haft sit tidsrum på min hylde!

3:

Jeg spørger Jacob, hvad han har lavet i skolen i dag – og får svaret “en halmballe”.

Her er den:

 

 

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

AnjaS 30. september 2011 kl. 08:20

Permanentbølgning – det er da et ord man bruger for lidt :-)
- eller måske bare bølgning .
Pludselig er ens tøj ikke krøllet, men bare bølget ….det er da lidt mere poetisk!
Kh Anja

Skriv en kommentar