Onsdag den 29. maj

af Anna Skyggebjerg den 29. maj 2013

I går spurgte Jacob, 12 år: “Kunne man ikke godt skrive en dystopi om en pandemi?” Jeg svarede, at det ville være helt oplagt. Og derefter gav jeg mig til at bekymre mig om hans ego og mit ansvar i det. (Når jeg ikke bekymrer mig om det, bekymrer jeg mig om hans dovenskab.)

Så jeg blev glad i dag, da jeg så dette

- og derefter læste dette

Hunde giver alle den dyrebare mulighed at elske og blive elsket betingelsesløst – selv mennesker, som er fanget i deres ego.

Citatet er fra en af mine favoritbøger, Firbenede Skytsengle af Echart Tolle og Patrick McDonnell.

PS: Hvis du kommer til foredraget i Politikens Hus i morgen, skal du vide, at der er bogsignering sidst på aftenen. Du kan købe Introvert derinde – eller du kan tage dit gamle eksemplar med. Apropos ego…

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Rikke 30. maj 2013 kl. 08:31

Sikke et par. Jeg bliver så rørt at børn og dyr “connecte”

Mht til ego, så er det ikke godt for mit ego, at jeg ikke ved, hvad en dystopi er. Må straks på Wikipedia!

Pøj-pøj med foredraget i morgen!

Lene Megan 30. maj 2013 kl. 09:21

Et skønt billede som siger alt!

Og tak fordi du nævner bogen “Firbenede skytsengle”, den kendte jeg ikke, men vil kigge efter den. Der er noget helt sjæleligt særligt over dyr og jeg elsker, når børn for mulighed for at opleve det. Hvordan det føles, ser man jo tydeligt på billedet! :)

Ønsker dig en dejlig dag.

Skriv en kommentar