Onsdag den 30. januar

af Anna Skyggebjerg den 30. januar 2013

Advarsel: Følgende blogindlæg er pral. Klik væk, hvis du er allergisk overfor pral. 

Bloggen er blevet anmeldt på Blog-land.  Det er en blog, der anmelder andre blogs, danske og udenlandske, og som er rigtig god at få inspiration af, hvis man vil have udvidet sin blogroll. Og nu kommer praleriet: Der står, “Anna er sådan en, man ville ønske, man havde som moster.” Intet kunne gøre mig mere stolt!  ”Moster Anna”… Dæleme i orden!

Da jeg billed-googlede “moster anna” (for at finde en illustration til blogindlægget) kom der kun billeder af “monster anna”. Men sådan én er også i orden:

PS: Kan du huske, at jeg i sidste uge forærede en hjemløs mand et par vanter, fordi han havde mistet sit forrige par? Jacob og jeg har snakket med ham i dag. Og han har mistet vanterne allerede. Selvom det ikke er pænt at sole sig i andres svagheder, så varmede det Jacob, at der altså også er voksne, der gør som han: smider sine vanter væk hele tiden.  Jeg burde sy en snor i et par nye vanter til vores hjemøse ven. Men sådan noget kan jeg ikke finde ud af. Det ville en rigtig moster kunne…

{ 7 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Annette 30. januar 2013 kl. 18:41

Hvis du køber vanterne, syr jeg gerne snor i!

Jytte 30. januar 2013 kl. 19:29

Det fortjener du! Der må da være flere hjemløse der mister vanter. Måske starte en “sy en snor i” kampagne…

Mette 31. januar 2013 kl. 01:03

Kære Anna
Det er som om jeg lige har fået en åbenbaring! Har lige opdaget din blog idag via Blog-land og har nu også genkendt mig selv som den typiske introverte. Og her gik jeg og troede, at jeg bare var reserveret og kedelig (blev sågar kaldt Kedelig i mine teenageår, når jeg gemte mig på badeværelset til festerne). Tak for dén øjenåbner. Jeg vil glæde mig meget til at følge med her og til at læse din nye bog :-)

Anna Skyggebjerg 31. januar 2013 kl. 09:45

Kære Mette,
Hjertelig velkommen om bord!
Det glæder mig, at du har fået en lille åbenbaring. Det fik jeg faktisk også selv, da jeg først begyndte at læse om introverthed. Så jeg genkender fuldkommen lettelsen over at finde ud af, at nej, jeg er ikke kedelig og asocial og uenergisk – jeg er introvert. Og deri ligger i virkeligheden mine fineste kvaliteter.
Kh,
Anna

Mette T 31. januar 2013 kl. 09:51

Bare nyd den velfortjente ros, det er ikke praleri

Hulemor 31. januar 2013 kl. 11:11

Pral på den gode måde ;-) og det passer jo!!

Anna Skyggebjerg 31. januar 2013 kl. 23:24

Annette, vi har en aftale: Jeg sender dig nogle vanter. Tak fordi, du gider!

Skriv en kommentar