Onsdag den 4. november

af Anna Skyggebjerg den 4. november 2009

Da jeg vågnende i morges, var jeg lige ved at kaste håndklædet i ringen på forhånd og erklære mit nederlag:  Storm, sne (SNE!) og regn… “Hele 3 ting”? I think not! Men så:

1: 4 duer

Da jeg kiggede ud af vinduet, så jeg 4 duer, der havde sat sig tæt sammen i et træ for at holde stand mod vejret.  Når det stormer, er det sammenhold, der duer!

Det så så sødt ud, og jeg tog selvfølgelig et billede, men man kan overhovedet ikke se, at der er duer på det. You have to trust me:

Sammenhold duer!

2: 4 familiemedlemmer

I dag kom Søren hjem fra Mellemøsten. Jeg har nydt at være alene med børnene i 12 dage og at forfalde til mit tidligere livs vaner og uvaner (herunder ostemadder, citronmåne, romantiske film og sene zengetider). MEN: Det var jo fordi, jeg vidste, han ville komme hjem igen, at jeg kunne nyde fraværet. Nu er vi fuldtallige. Og det er godt.

3: 4 æbleskiver

Sæsonens første æbleskiver! Og jeg fik 4. Det er egentlig ikke fordi jeg er så vild med æbleskiver. Men jeg godtnok vild med at sidde på gulvet i karnappen med Jacob og Elise, mens vi spiser æbleskiver, støver med flormelis og snakker om julegaver. Det er zen!

Skriv en kommentar