Onsdag den 5. august – And the winner is…

af Anna Skyggebjerg den 5. august 2009

Jeg købte en stråhat først på sommeren. En pæn en, faktisk. Og den har nu været brugt 2 – TO! – gange, begge gange til at trække en vinder op af. Derimod har jeg ikke haft den på hovedet en eneste gang. Ligesom jeg heller ikke havde med min forrige stråhat. Men det gør ikke noget. For den her konkurrence har virkelig givet mening til min stråhat!

TAK til alle jer, som har lagt et lod i min stråhat for at vinde den balinesiske Nødhjælpskasse. TAK for jeres vidunderlige kommentarer! I er med garanti de flinkeste og mest generøse læsere i hele blog-verdenen (og nogle af de travleste!). Og jeg er dybt taknemmelig for, at I vil være med ombord.

Vindereren blev trukket op af hatten her til aften:

And the winner is...

Charlotte DJ

Til lykke til CHARLOTTE DJ. Der er en Nødhjælpskasse på vej med posten. Jeg håber, at den vil bringe dig masser af Zen på både hårde dage og dage, hvor du bare har brug for lidt ekstra nydelse.

PS: Charlotte, vil du sende mig din postadresse på mail@annaskyggebjerg.dk

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Losarinas mor 6. august 2009 kl. 07:07

Tillykke til Charlotte DJ !

Tina 6. august 2009 kl. 08:19

Tillykke til Charlotte DJ med den vidunderlige zenboks. Vil du lade os andre vide, hvordan det går med at fylde den? Man kan jo altid blive inspireret :-)

Charlotte DJ 6. august 2009 kl. 15:47

IIIHHHH !!!! Tusind tak !! Sikke en fantastisk overraskelse !!
Jeg er superglad for at have vundet den smukke æske, og jeg glæder mig til at fylde den.

Jeg har allerede min søns flotte tegning af en sol, min yndlings jazz cd, min søns t-shirt (som dufter af himmel) og gad vide om chokolade kan holde sig i sommervarmen…. pyt, det bliver alligevel nok spist inden det når at smelte.

Tusind tak !!

Tina 6. august 2009 kl. 20:40

Børnetegninger – sikke en dejlig ting at putte i en zenboks sammen med de andre ting :-)

Skriv en kommentar