Onsdag den 6. januar

af Anna Skyggebjerg den 7. januar 2010

1

Hvis der var frit valg på alle hylder, ville jeg vælge, at hver dag skulle begynde som denne: Først tidligt op og i fitnesscenter, derefter hjem og ligge i en udendørs jacuzzi, hvorfra jeg holdt udkik med, om der skulle komme en impala eller et vortesvin forbi i bushen nedenfor dækket. Og hov, se nu der: Regnen i nat har fået træer til at springe ud med gule blomster, der lyser op midt i alt det grønne!

2

Og det fortsatte: Vi gik tur på Estaten, drejede om et hjørne og stod pludselig foran en flok på 10 giraffer. På alle måder et stort øjeblik, som gjorde os stille indeni.

Altså de øjne, de bløde muler og hårene, der stritter fra dem…. Lyden, når giraffer gumler, svinger med halerne og ryster på hovederne, så ørerne blafrer… Og den måde, de aer hinanden på…

3

Og så te, chokolademuffin og min enorme lyserøde perlering på. Jeg har aldrig leget fin dame, da jeg var lille. Men det gør jeg nu. And I’m loving every Zen of it!

Skriv en kommentar