Onsdag den 7. april

af Anna Skyggebjerg den 7. april 2010

“Zen for mødre” handler om at skaffe sig Zen-fyldte  åndehuller med ro og fordybelse. Og om at  lære sig selv og sine børn at nyde det smukke i det enkle og nære.

I dag har jeg haft Zen-fyldte åndehuller

1

Da jeg cyklede hen ad Roskildevej på vej hjem fra arbejde. Jeg var optaget af at cykle og synge U2, men blev pludselig slynget ud af min boble og gjort helt tavs ved synet af rødt-hvidt flag på toppen af sort Zoo-tårn foran høj, blå himmel. Hold da fast et syn!

2

At sidde på altanen i skumringen. Bare lige 15 minutters pause sammen med Søren, inden der skulle puttes børn og ordnes…

3

At putte Jacob  – og stå op igen, fordi han sagde, “Der er så meget, man ikke kan nå, når man er i min alder. At læse kapitlet færdigt og at se Champions League-kampe, for eksempel.” Så stod vi op og gik ind i stuen til Søren, Manchester United og Bayern München.  Den blev Zent…

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

FruGosch 8. april 2010 kl. 21:05

Nårh, han siger sådan nogle søde og kloge ting, ham Jacob.
….Jeg lod også min 9-årige komme sent i seng for nogle aftener siden…han valgte så at bruge tiden på at lave perleplade og tegne fugle, griner…sådan er de drenge jo så forskellige ;-)

Men pointen er, at det nogle gange kan give ro & kvalitetstid/zen at gå liiidt senere i seng. Så kan man jo altid springe tandbørstningen over ;-) )

Skriv en kommentar