Søndag den 27. juni

af Anna Skyggebjerg den 27. juni 2010

“Hele 3 ting” om overgivelse

1

Jeg har min egen Zenmester. Hun hjælper mig til at komme ud af tankerne og være i nuet  i en tilstand af overgivelse. I dag havde jeg migræne. Jeg gjorde det hele værre for mig selv ved at ligge og registrere hver eneste dunken i hovedet, spekulere over, hvornår det mon ville gå over  – og i øvrigt generelt have ondt af mig selv. Puttepatruljen, min Zenmester, lagde sig under dynen, tæt op ad mig og spandt med sin dybeste spinden. Og jeg overgav mig fuldkommen, trak vejret i takt til hendes spinden, faldt i søvn og vågnende først, da alt igen var godt.

2

En af mine yndlingsforfattere, Anne Morrow Lindbergh (1906-2001), har sagt, at hvis man overgiver sig til øjeblikket, lever man mere rigt i det øjeblik. Jeg tror, hun har ret:

“If you surrender to the moments as they pass, you live more richly those moments.”

3

Hvad kræves der for at overgive sig til øjeblikket? Næsten ingenting! Bare indstil blikket på at se det smukke i det enkle og nære. Det er lige omkring dig. Så træk vejret, hengiv dig og overgiv dig til det store i det små:

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Liselotte 28. juni 2010 kl. 11:27

Åh, du har også en ting med pæoner, ser jeg … ;-)

Jeg ÆLSKER pæoner, og sammen med duften af hybenroser hører synet af pæoner til i kategorien med ting, jeg gerne ville have intravenøst.

Og det er en supersand linje af Anne Morrow Lindbergh. Tænk, at vi slet ikke behøver at søge og lede. Vi skal blot være.

Sommer … ah!

Skriv en kommentar