Søndag den 12. oktober

af Anna Skyggebjerg den 12. oktober 2014

I går fik jeg Letter in the mail. Samme dag fik Jacob Letters for kids. Hans brev havde masser af små tegninger, men mit brev rummede noget helt nyt: Et stykke Wringley’s Doublemint tyggegummi. For mig er det en af de dufte, jeg forbinder med USA. Hvilket fryd at åbne kuverten og finde den duft!

Brevets afsender, Padma Viswanatham (som jeg aldrig har hørt om, men her er hendes website), fortæller, hvordan Doublemint tyggegummi minder hende om hendes far. Og hun skriver, at hvis jeg har lyst til at skrive tilbage til hende, vil hun gerne høre om en smag eller en duft, jeg husker fra for-lang-tid-siden, og hvilke erindringer den bringer tilbage? Så nu sidder jeg og tænker på duften af kaprifolium i Hvitsten i Norge, hvor jeg holdt de fleste af mine sommerferier som barn. Og jeg tygger tyggegummi for første gang i flere årtier. Og tænker på Padma og hendes far.

Jeg lader bloggen holde efterårsferie. Jeg skal skrive foredrag, og dagene er rigeligt fyldt op. Jeg er jo ellers holdt op med at holde foredrag om Introvert, men mit ego kom i vejen for den beslutning, da nogen sagde, “Der kommer 300 ledere – og vi vil gerne have dig til at efterfølge et båndet foredrag med Susan Cain og gå lidt mere i dybden med pointerne.”  Ku ikke sige nej…

Derfor:På gensyn efter ferien!

Skriv en kommentar