Søndag den 16. februar

af Anna Skyggebjerg den 16. februar 2014

Det er søndag aften, jeg har haft vinterferie i 9 dage. Det har været dejligt. Men jeg har ikke nået det, jeg troede, jeg ville nå. For jeg havde glemt noget vigtigt…

Jeg har brugt vinterferien på at være sammen med nogle af de mennesker, jeg holder af, men ser for sjældent. Familie, venner og den amerikanske studerende, som vi er blevet besøgsfamilie for. Der var en familie, som tog sig af Elise, da hun var i USA, så mine arme er åbne for enhver studerende fra USA, som måtte have brug for at blive inviteret ind i en dansk familie og få varm mad og ture i biffen og låne håndklæder og dyner.

I dag brokkede jeg mig så over, at jeg ikke overhovedet har fået skrevet det, jeg havde planlagt. Men kom så til at tænke…. Det er jo fordi, jeg har brug for tid til at genoplade mine batterier, efter jeg har været social. Det glemte jeg. Og derfor fik jeg sat ambitionsniveauet for højt: “Jeg kan sagtens nå at skrive noget her i ferien.”

Jeg har nydt hvert eneste møde, hver eneste intense samtale. Jeg ville ikke have været nogen af dem foruden. Så fejlen var ikke mængden af sociale arrangementer. Fejlen var, at jeg glemte at tage hensyn til min introverthed, da jeg mente, at jeg derudover også lige kunne klare at passe mit arbejde. 

Tænk, at jeg kunne glemme noget så vigtigt? Visse ting er jeg åbenbart længe om få flyttet fra kassen med ting-jeg-godt-ved til kassen med ting-jeg-tager-hensyn-til-i-praksis.

PS: Men jeg fik læst min roman færdig! Den var perfekt ferielæsning: spændende, sjov, letlæst og med fine psykologiske portrætter. I forlagsfolk, burde den ikke oversættes til dansk?

{ 5 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Anja 17. februar 2014 kl. 10:25

Nogle gange hopper tingene vist frem og tilbage mellem de to kasser “ved godt” og “tager hensyn til i praksis”.
De gør det, når man mindst venter det. ;-)

Anja 17. februar 2014 kl. 12:25

Kære Anna

Jeg er i gang med din bog om at være Introvert lige nu og hvor sætter den bare mange ting på plads for mig. Tak for det!

Jeg har mange ting i den der ‘ved-godt’ kasse, som jeg synes det kan være svært at få flyttet over i den anden kasse. Men jeg må tage en ting ad gangen … så de bliver, hvor de skal og ikke hopper tilbage hele tiden :)

papriks 17. februar 2014 kl. 17:43

hejsa Anna
husk at det tager 7 år at indpatere en ny ting
mange positive tanker
Paprika

Anna Skyggebjerg 17. februar 2014 kl. 20:37

Tak, I tre!

Rebekka Ahrnkiel Dahlgaard 18. februar 2014 kl. 07:57

Åh, den kobling driller også mig somme tider….

Skriv en kommentar