Søndag den 20. januar

af Anna Skyggebjerg den 20. januar 2013

I dag blot et citat, jeg holder af.  Fordi det anerkender storheden i livet uden at underkende, at det ind imellem også er  hårdt.

I like living. I have sometimes been wildly, despairingly, acutely miserable, racked with sorrow, but through it all I still know quite certainly that just to be alive is a grand thing.

(Agatha Christie)

PS: Vi har i dag været i køkkenet sammen, sådan som vi besluttede på Familiemødet i fredags. Jeg kan næste ikke få armene ned. Det var hyggeligt og produktivt – og Jacob er så stolt over sit foccacia:

 

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Ellen 21. januar 2013 kl. 11:09

Det citat giver god mening for mig. Tak fordi du deler. I de situationer prøver jeg at være med mine følelser og bare være til stede.

Kirsten 21. januar 2013 kl. 14:51

Tak for dit gode råd med at lave mad i weekenden til hele ugen. Det er jo egentlig ikke noget nyt, men du har altså fået mig til at gøre det de sidste to weekender. Og selv om jeg er arrig som en hveps efter et par timer og en masse gryde-rumlen, så er jeg så glad og lettet i løbet af ugen.
Ja, det bliver så ikke lige de fine og tidskrævende madplaner jeg havde siddet og skruet sammen med variation og interessante indskydelser – næh, det bliver almindelig basal sund og nærende mad til os alle 5, og tre teenagere får deres grøntsager. For det er jo kun dem der skal tilberedes :-)
De gastronomiske udskejelser kan vente til der kommer mere lys på himmelen og mere energi. Eller til de kære unger er flyttet hjemmfra!
Og hvilke frokost boller laver I? Syntes oftest at de hjemmebagte bliver lidt kedelige når de har været frosset ned og skal tøes op til madpakken…..

Skriv en kommentar