Søndag den 21. september

af Anna Skyggebjerg den 21. september 2014

Se, hvilke gaver der lå i min postkasse i går:To (2!) håndskrevne breve. Det ene fra USA, det andet fra Danmark, begge fra bloglæsere, som jeg ikke kendte før i går.

Afsenderne skriver af de årsager, der altid har fået mennesker – især kvinder –  til at sende breve til hinanden: For at gøre modtageren glad og for at fortælle, hvad der foregår i livet. For at skabe og vedligeholde forbindelser. Jeg blev virkelig glad og rørt. Og jeg glæder mig til at svare. 

(På billedet ligger brevene i øvrigt ovenpå en bog, som hedder Letters of Note. Correspondence Deserving of a Wider Audience. Den indeholder mere end 100 breve og er en vidunderlig hyldest til brevskrivning. Jeg skal nok vende tilbage til den.)

PS: Dagens gakkede samtale…

Jacob og jeg var ude at gå tur med Den Store Hund. Jacob var iført en hvid t-shirt og en blå blazer. Jeg var iført en sort kjole med en hvid skjorte under. Vi stoppede ved et lyskryds, hvor vi mødte en kvinde – og følgende gakkede samtale fandt sted:

Hun: Skal I til fest?

Mig: Nej.

Hun: Er I mormoner?

Mig: Nej, vi er helt almindelige. Jacob har bare en pæn jakke.

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Anja 21. september 2014 kl. 20:40

;-) Herligt!

Randi 22. september 2014 kl. 09:37

Det var da ellers nogle usædvanlige spørgsmål, I blev stillet lige der på gaden :-)

mette 22. september 2014 kl. 19:16

Jeg kan forestille mig, hvilken særlig glæde det må være at modtage brev fra en ukendt ven. Ved du om der findes et sådan brev-netværk, blot mellem os danskere?
Bedste hilsner Mette

Anna Skyggebjerg 22. september 2014 kl. 21:18

Kære Mette, jeg har ikke hørt om det. Måske nogen skulle sætte det i værk?
Kærlig hilsen,
Anna

Skriv en kommentar