Tirsdag den 1. februar

af Anna Skyggebjerg den 2. februar 2011

Da du givetvis fortsat tygger på de tre citater fra i går (or not), kommer her et lille let reklameindslag for “Hele 3 ting”.

1: Feel good malerier af Dorthe Rasmussen

Elise og jeg har i dag været til fernisering på en lille udstilling af maleren Dorthe Rasmussen, som jeg har lært at kende, fordi hun læser med her på bloggen. Med andre ord: Hun er en af vor egne!

Hun har malet de skønneste billeder med udgangspunkt i de glansbilleder og det legetøj, vi alle kender. Så hyggeligt at møde gamle venner, for eksempel ham her:

2: Super Mor på udsalg!
Ikke engang jeg kan sælge “Super Mor” til 39 kroner. Men det kan Arnold Busck. 39 kroner, mine damer. For smutveje til en garanteret lettere hverdag. Jeg kan love, at jeg ikke tjener en krone på den deal, så jeg kan vel godt tillade mig at sige: Man skal ik’ tøv’ med at køv’!
3: Lakha Lama
Sammen med Elise har jeg her til aften været til foredrag og meditation med Lakha Lama, som bor i København, men er åndelig leder for over 100.000 mennesker i Øst Tibet. Jeg har brugt en del tid på at tage mig sammen, men i aften blev det. Og det var en berigelse.  Et af de citater, der fik mig til at tænke “my kind of man”, er dette:
When you give others space to be,
you find space to be yourself.

Skriv en kommentar