Tirsdag den 1. juli

af Anna Skyggebjerg den 1. juli 2014

Kære alle,

Fra i dag holder jeg sommerferie. 

God sommer til jer alle – og på gensyn 1. august.

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

lotte 2. juli 2014 kl. 11:15

God ferie også til dig. :-)

A+K/VenterPaaVin 2. juli 2014 kl. 13:10

Tak i lige måde!

- Anne

Birgitte johansen 2. juli 2014 kl. 18:45

Rigtig god ferie, glæder mig til du er tilbage :)
Knus Birgitte

Nathalie 5. juli 2014 kl. 23:22

Kære Anna
Er måske lidt langsom i betrækket, men har lige fået lånt din bog på biblioteket. Den er dejlig let i sin tilgang til emnet. Jeg er ikke kommet så langt endnu, men jeg sidder bare smilende og nikker genkende til det hele – så tak for det!
Jeg vil gerne knytte en kommentar til det med festerne. For er der noget jeg finder skrækindgydende, så er det de her selskabslege eller druklege! Eller get-to-know-each-other-lege. Puha. Hvor vil jeg bare gerne snakke med folk en ad gangen, og lære dem ordentligt at kende, i stedet for at blive presset til at balancere en appelsin imellem vores hoveder foran en hel fest!!! Kan vi ikke bare sidde og snakke sammen lidt?
Jeg starter på studie til sommer, og takker pænt nej til rus-tur, kan jeg godt love for :)

God sommer Anna, og tak for en dejlig bog (og blog)!

Skriv en kommentar