Mandag den 12. oktober

af Anna Skyggebjerg den 12. oktober 2015

Jeg har ikke annonceret, at bloggen holder efterårsferie. Fordi det faktisk ikke var meningen, der skulle holdes ferie. Men så fik jeg foræret den her:

Efter dig er en 400 sider lang fortsættelse af romanen Mig før dig, som jeg slugte for et års tid siden. Jeg er nødt til at holde ferie og læse fortsættelsen.

Jojo Moyes er dronningen af feel good. Hvis velkomponeret feel good er det, du trænger til, er Jojo Moyes det bedst tænkelige selskab. Hendes romaner er ikke tænkt som intellektuel stimuli (så det vil ikke være fair at kritisere dem for ikke at være det), men de har en kvalitet, som jeg med årene er kommet til at værdsætte højt: De er ikke til at lægge fra sig, når man først er begyndt. Med et skønt engelsk ord er de unputdownable.

God efterårsferie!

See you on the other side!

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Tania Friis 13. oktober 2015 kl. 08:50

God ferie til dig. Jeg læser også Jojo Moyes lige nu, bare en anden. HENDE DU FORLOD.

Skriv en kommentar