Tirsdag den 15. februar

af Anna Skyggebjerg den 15. februar 2011

Jeg troede egentlig, jeg her til aften skulle have været til meditation hos lamaen, den nye mand i mit liv. Men så kom jeg i tanker om, at jeg havde en aftale med en veninde om drinks på Nimb Bar. Og så var jeg jo ligesom bare nødt til at droppe meditationen…

Men jeg har på fornemmelsen, at lamaen ville have syntes, det var i orden. Der er nemlig et kendt Zen-ordsprog, der lyder sådan her:

Before enlightenment; chop wood, carry water. After enlightenment; chop wood, carry water

Pointen er vistnok, at man er nødt til at leve sit liv og gøre det, der nu engang skal gøres. Man sidder ikke bare på sin r.. og er så klog (eller igang med at blive det), at man er hævet over at hente en balje vand eller hugge brænde. Det er i dagligdagens arbejde, man opnår enlightenment/afklarethed/visdom. Hvilket enhver mor ved.

Så på min vej til…. en eller anden form for visdom?… har jeg i dag hengivet mig til at

1: Lave pasta peperonata (chop veggies!)

2: Vaske hylder i tøjskabet (carry water!)

3: Nyde en drink (som udgør en trediedel af mit årlige alkoholindtag, så det er kun rimeligt, at det foregik under fine forhold Klik evt. på “fotos” for mere kræs…)

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Cammilla 16. februar 2011 kl. 21:28

Hvor er det skønt, som det er så enkelt, når det bliver skrevet på den måde…

Tror jeg selv skal en tur forbi Nimb en dag, ser lækkert ud.

Kh Cammilla

Skriv en kommentar