Tirsdag den 15. september

af Anna Skyggebjerg den 15. september 2015

I går skrev jeg om døden. I dag handler det om vaskeklude. Det her er en alsidig blog!

Sagen er, at jeg går op i livets store spørgsmål. Men jeg går også op i hud.  Det betyder noget for mig, hvordan min hud ser ud. Der er ting ved mit udseende, som jeg ikke kan ændre på, selvom jeg gerne vil, men at sikre, at min hud er sund og klar, det kan jeg faktisk opnå med en ret begrænset indsats. Det kræver bare, at jeg lytter til mennesker, som har sat sig ind i emnet.

Det har Anette Kristine Poulsen. Og hende har jeg ubetinget tillid til. Derfor har jeg læst hendes nye bog, Sådan får du superhud.

 

En af de ting, jeg kan lide er, at Anette fortæller mig, hvilke ingredienser, der har papirerne i orden og rent faktisk virker. Samt i hvilken rækkefølge jeg skal bruge dem, for at de virker. Altså helt konkret: Hvad gør jeg om morgenen og om aftenen for at få sund hud. Og hvad gør jeg, hvis jeg beslutter mig for, at jeg ikke alene vil have tilfreds hud, men vil satse på at få stærk hud eller (for de meget ambitiøse) ligefrem optimal hud.

For første og sidste gang er her et billede fra mit badeværelse. Du skal se det, fordi det viser, hvordan jeg har taget et af Anettes råd til mig: At købe en stak vaskeklude.

Anette siger, at det sætter skub i hudfornyelsen og giver en klarere, friskere hud, hvis man hver morgen eksfolierer blidt med en lun, let opvredet vaskeklude. Det har jeg gjort i 3 uger nu, og jeg kan både se og mærke, at det virker. Og hvad der er lige så vigtigt: Det er blevet et dagligt ritual, jeg virkelig holder af. Havde jeg vidst, hvor zen-fyldt det føles, ville jeg havde skrevet om det i Zen for mødre.

Nok om vaskeklude for idag. I morgen kommer der sikkert igen noget om døden. Eller et digt. Man kan aldrig vide… 

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Jette V 15. september 2015 kl. 17:31

Haha, mon der er nogen der har undersøgt, hvor meget salget af vaskeklude er steget efter Anettes bog udkom? Det lader til at alle har været ude og investere (undertegnede inklusive) :)
Tak for kigget på din hylde Anna – jeg kan se du også holder af Guerlain (jeg elsker Aqua Allegoria serien)!

Anna Skyggebjerg 15. september 2015 kl. 17:42

Jette, det kunne simpelthen være sjovt, hvis man kunne finde ud af det. Jeg tror, du har ret: Brat stigning i salget af vaskeklude!

Jeg elsker Guerlain. Den her serie er ny for mig. Meget, meget feminin!

Birgitte B 16. september 2015 kl. 08:12

Jeg har ikke plads til vaskeklude, så jeg bruger den der konjac svamp. Den er nu også god ;-) kh. Birgitte

Skriv en kommentar