Tirsdag den 18. maj

af Anna Skyggebjerg den 18. maj 2010

1

I morges stødte jeg på dette pragtfulde citat af den amerikanske forfatter Elizabeth Berg:

“If there were no other reasons (though we know there are as many as stars), this alone would be the value of children: the way they remind you of the comfort of simplicity.”

2

Og fordi tilværelsen er dybt magisk, oplevede jeg senere i dag – hele to gange -  at citatet blev til virkelighed: Børn mindede mig om “the comfort of simplicity” . Første gang var, da Elise og jeg så en lille pige med lyst hår og hvid kjole, som gik på fortovet foran os og smed noget op i luften. Da vi passerede hende, kunne vi se, hvad det var: Håndfulde af gule kronblade fra mælkebøtter! Så enkelt, så eventyrligt.

3

Anden gang var, da Søren og jeg sad ved spisebordet og snakkede, og Jacob kom hen og sagde, “Undskyld, må jeg gerne kontakte jer for at sige, at der er et sødt syn uden for vinduet: Tre duer på gadelygten.”  Ja, du må gerne kontakte os. Du må forstyrre os når som helst for at minde os om det fantastiske i det ordinære, det magiske i det enkle. Tak for forstyrrelsen!

Skriv en kommentar