Tirsdag den 19. marts – INVITATION

af Anna Skyggebjerg den 19. marts 2013

På fredag, den 22. marts, udkommer Introvert. For at fejre det, er du er inviteret til te, kage og bogsignering i min yndlingsboghandel. 

Der er heldigvis ingen, der har spurgt mig, om ikke vi skal holde en abefest af et releaseparty med øl-anker og sager.

Men damerne i verdens bedste boghandel har spurgt, om ikke vi skulle holde et teselskab i butikken. Da blev jeg godt nok glad.

Ejeren, Marianne, tager fine tekopper med, som hun har arvet. Jeg sørger for kager med pynt, du aldrig har set magen til. Det kan med andre ord ikke blive andet end hyggeligt. Og jeg håber virkelig, vi bliver mange. Så hvis du overhovedet har tid til en kop te mellem 16 og 17 på fredag, kommer du så ikke forbi? 

(Og husk nu at sige, hvem du er, så jeg kan hilse ordentligt på dig. For enten har jeg aldrig set dit ansigt – eller også har jeg måske kun set en lille version på Facebook, som jeg ikke kan matche med dig, når jeg ser dig i fuld størrelse.  Og så tror jeg måske, du er en fremmed. Det er du ikke.)

Sted: Boghandleren på Godthåbsvej 32, Frederiksberg

Tid: Fredag den 22. marts mellem 16 og 17

{ 13 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Anne matthiesen 19. marts 2013 kl. 21:48

Jeg glæder mig!

Line Horn 19. marts 2013 kl. 21:51

Hvor er jeg ærgerlig over at bo så langt væk. Men jeg glæder mig godt nok til bogen! Tillykke med det!

Mette Haulund 19. marts 2013 kl. 22:00

Aj jeg bor ellers lige om hjørnet og ville være kommet forbi hvis det ikke var fordi jeg var i odense på fredag. Nyd arrangementet som ikke kan andet end blive hyggeligt.

M 19. marts 2013 kl. 22:01

Fantastisk! Jeg hilser, hvis jeg tør :)

Bente 19. marts 2013 kl. 22:02

Til lykke med bogudgivelsen, der fejres hos min yndlingsbogpusher – den suverænt bedste boghandel i byen…Nå ja, hvem ellers :-)
Glæder mig.

Annette 19. marts 2013 kl. 22:06

Jeg kommer talstærkt! Har allerede læst bogen, og den er ALT hvad jeg håbede på og mere til.

Tinna 19. marts 2013 kl. 23:13

Jeg glæder mig, og kan så samtidig købe bogen.

Ditte P 20. marts 2013 kl. 07:54

Jeg bor også lige om hjørnet og jeg er ikke nogen andre steder, så jeg kommer helt sikkert forbi :-) Sjældent har jeg glædet mig så meget til at få fingrene i en bog!

Betina 20. marts 2013 kl. 08:59

Kære Anna. Tillykke med din bog. Åh hvor jeg glæder mig til at få fingre i den :) Der er desværre for langt fra Jylland til at tage til teselskab, men hvor lyder det bare så hyggeligt altså :) Kærligst Betina.

Dorte Daugaard 20. marts 2013 kl. 12:15

Åh, hvor fint! Jeg vil se, om ikke jeg kan få mig selv og baby afsted (ikke til te, det kan baby ikke lide, men til et “tillykke” og et “jeg vil gerne købe din bog”) :-)

Hulemor 20. marts 2013 kl. 23:34

Aijj hvor ville jeg gerne. Men når heller ikke fra jylland til Frb., æv æv. Kram og god fornøjelse

Louise Klinge Nielsen 21. marts 2013 kl. 07:33

Det lyder fantastisk. Er så glad på dine vegne, at du får sådan et fint arrangement. Har ellers kontor lige ved siden af og ville elske at være med. Men øv, lige netop i morgen, skal jeg til et møde andetsteds.
Men nyd det rigtigt meget.
Kærligst fra Louise

Balanse 21. marts 2013 kl. 13:05

Jeg bor i Norge, men neste gang jeg kommer til København skal jeg kjøpe boken din :)
Lykke til på lanseringsfest!

Skriv en kommentar