Tirsdag den 20. december

af Anna Skyggebjerg den 20. december 2011

I dag fylder Elise 16 år. Og det er første gang, jeg ikke skal fejre dagen med hende. Hun er i USA og fejrer den med sin nye familie. Eller….klokken 12 om formiddagen USA-tid kom der en sms om, at kun et enkelt af familiens tre medlemmer havde ønsket til lykke… Giv venligst lyd, hvis der er nogen, som har en raket, jeg kan låne, for der er brug for en mor på den amerikanske vestkyst NU… (Alternativt: send gerne nogle Kleenex).

Herhjemme har jeg fejret dagen sammen med Elises tre bedste venner, som kom til te og kager. De går i 1. g – og er sådan nogle unge mennesker, der gør mig fuldkommen varm om hjertet. Man vil ALDRIG på denne blog finde et eneste ord om, at teenagere er under ombygning og uden for rækkevidde  - eller nogle af de andre ikke-pæne ting, som alle vegne artikuleres som den skinbarlige sandhed. Teenagere begår fejl som alle vi andre, men helt generelt, elsker jeg dem og beundrer dem, fordi de er så mega i live.

1: Jeg elsker deres følsomhed og visdom

2: Jeg elsker deres for-meget-hed

3: Jeg elsker, at de endnu ikke tænker på at passe ind, men bare er dem, de nu engang er. 

TAK til Elises tre venner for at minde mig om, hvor meget i live, man kan være!!

 

{ 6 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Randi 20. december 2011 kl. 22:40

Tillykke til Elise!

Tina 21. december 2011 kl. 20:31

Og her er i hvert fald et tillykke herfra også!
Håber familien i USA vågnede op og fik fejret hende ordentligt!

Maria 22. december 2011 kl. 00:14

Jeg ville ønske jeg kunne have sponsoreret sådan en raket!!!! Men jeg kan i hvert fald ønske dig tillykke med din store pige!

Anna Skyggebjerg 22. december 2011 kl. 01:13

Kære Randi, Tina og Maria – TAK for jeres lykønskninger!

Anna 28. december 2011 kl. 08:42

Ja, mange tak for jeres lykønskninger! :)
Det blev nu i sidste ende en god dag.

Elise 28. december 2011 kl. 08:42

Undskyld, kommentaren ovenover er fra mig.

Skriv en kommentar