Tirsdag den 20. oktober

af Anna Skyggebjerg den 20. oktober 2015

Bekendelse: Jeg har set Netflix i efterårsferien. Den samme serie hver dag. I timevis. Om et råt advokatfirma i New York.

Jeg, som almindeligvis ser tv omtrent en time ugentligt, har været som tabt for verden, mens jeg har set den serie, som jeg derefter har kritiseret for både plot, dialog og kvindesyn. Men alligevel blev jeg hængende. Og bagefter gik jeg gennem parken i højt tempo. Med Nickelback i ørerne, skruet max op.

Jeg ved godt, hvorfor både Suits (serien) og Nickelback fik mig fanget ind. Det er fordi, jeg ind imellem bliver noget så træt af kun at have den side af mig selv i spil, som skriver digte, elsker Pema Chödrön, følger reglerne, taler pænt -- og nu endda har købt klippekort til yin yoga. Min indre Bad Ass er blevet forsømt. (Den, som engang ville være anklager, i øvrigt.) Så kort sagt: Selvom jeg ikke har været på meditations-retreat, har jeg brugt efterårsferien på at komme i balance. Og det var godt, der ikke kom nogen i vejen.

Numen Sas!

Et af yndlingsnumrene med Nickelback:

 

{ 6 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Pia 20. oktober 2015 kl. 21:40

Sådan!!!! Love it and you.

Heidi 20. oktober 2015 kl. 22:36

Det er så sejt:)
Jeg har den cd permanent liggende i handskerummet i bilen……..Så kan den lige kastes ind i cd afspilleren, når den slags er påkrævet. Je ghar brugt efterårsferien på at læse; Kærlig hilsen Anna.
Den er så fuldstændig fantastisk! På søndag drager den på efterskole.

Anne 20. oktober 2015 kl. 22:36

Ah, god inspiration at dyrke sin indre modsætning! Og tak, fordi du sluttede med numen sas!! Kom til at fnise her helt alene i bussen ;-)

Astronaut Nyt 21. oktober 2015 kl. 07:11

Det er så fedt, at opdage det der, der vil ud. Det klæder dig! Numen Sas

Ulla 22. oktober 2015 kl. 20:38

He he, var det Suits, du så? Been there, girlfriend! Og ja, kvindesynet er virkelig forfærdeligt (hvorfor skal samtlige damer gå catwalk med vrikkende numser i deres eget advokatfirma, altså!), men den er ganske, ganske hypnotisk. Og ham Harvey er … uha;-)

Rikke Eke. 23. oktober 2015 kl. 21:17

Haha det kender jeg godt. Jeg sidder som kontormus i pænt tøj og passer mit arbejde bag computeren i en HR afdeling…. og hører “Smack my bitch up” med The Prodegy

Tak for tip om serien. Den vil jeg da lige tjekke ud engang.

Skriv en kommentar