Tirsdag den 23. juni

af Anna Skyggebjerg den 23. juni 2009

Hvis dette var en Brok Blog, kunne jeg sagtens finde på noget at skrive. Ork  ja, det skulle ikke komme an på det… Men jeg har jo besluttet mig til, at det netop ikke skal være en Brok Blog. At jeg på “Hele 3 ting” vil insistere på, at glasset er halvt fuldt -  selv på dage, hvor jeg lige så nemt (eller nemmere) kunne se et som halvt tomt. Og det har jeg rigtig godt af! At fokusere på alt det gode, der er i tilværelsen, frem for på det, som måske ikke er helt, som jeg kunne ønske mig det, det er egenomsorg, der virkelig gør en forskel i min hverdag.  Det nærer min sjæl at minde mig selv om, at i dag også indeholdt dette:

1

“Hele 3 TDC-medarbejdere”, som var helt fantastisk venlige og tolerante overfor min teknologiske uvidenhed – og som fik repareret min netadgang pr. telefon, så jeg her  til aften (i modsætning til i går) kan sidde her og blogge. Jeg elsker TDC!

2

Familien har været på besøg hos Sørens første hustru. Hun er så vidunderlig, at jeg egentlig ikke begriber (men selvfølgelig er glad for!), at han nu er gift med mig…. Og så har hun havestue med agurkeplanter! Vi fik alle lov til at plukke hver sin agurk.  Det var simpelthen rendyrket Zen at dufte og mærke og udvælge og klippe. At hengive sig til dette lille fine ritual. Og selvfølgelig efterfølgende at sætte tænderne i en hjemmeavlet agurk, der smager af sommer, sol og barnlighed.

helt-agurk

3

“Puttepatruljen”  putter børnene hver aften. Og det gør mig lige varm hver aften:

puttepatruljen

Skriv en kommentar