Tirsdag den 25. august

af Anna Skyggebjerg den 25. august 2009

Jeg har tidligere skrevet på bloggen om behovet for at have “a room of one’s own”: Et sted, man kan trække sig tilbage til. Et sted, hvor der er ro og skønhed, og hvor man kan trække vejret i bund  og mærke, at der er et stille center indeni. Jeg har ikke selv eget værelse, men jeg har mit skrivebord og den blå stol ved siden af.  Det er mit hellige rum. Det er indrettet med ting, der betyder noget særligt for mig,  og som gør mig både stille og glad. Har du sådan et sted?

Her er “Hele 3 ting” fra mit skrivebord:

1

Den her glas-tingest har jeg købt i Venedig, hvor jeg fejrede min 40-års fødselsdag sammen med Elise. Der er sølvstøv inden i den, så den glimter, når jeg holder den op foran lyset.

Pindsvinet fra Venedig

2

Dette billede (altså originalen…) er malet af Gabriele Munter i 1934 og hedder “Breakfast of the Birds”. Det er mit absolutte yndlingsmaleri, fordi det minder mig om min mor.

Breakfast of the Birds

3

Hende her er uimodståelig, synes jeg. Jeg bliver altid glad, når jeg ser hende.

Hej!

Skriv en kommentar