Tirsdag den 28. oktober

af Anna Skyggebjerg den 28. oktober 2014

Jeg har fået mail fra en pige på 20 år, som har læst Introvert.

Hun fortæller, hvor meget den bog har betydet for hende, og hvor glad hun er for allerede nu at vide, hvem hun er, så hun kan udnytte det og værne om det. 

Sådan en mail gør mig glad!

Jeg var mere end dobbelt så gammel, før jeg vidste noget som helst om, hvad det vil sige at være introvert. Gad vide, hvordan livet ville have formet sig, hvis jeg som 20 årig havde vidst, at jeg er helt ok, som jeg er, og altså hverken sær, asocial, en is-dronning eller…. 

Det er en tanke værd. Men ikke ret meget mere end en tanke. For sagen er jo, at det er hele dynen af erfaringer – alle mine successer og fiaskoer – der tilsammen har fået mig hen, hvor jeg er nu. Og jeg elsker, hvor jeg er nu. Så der er ingen fortrydelse. 

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Maria R 29. oktober 2014 kl. 14:05

Hvor smukt – og det er forsiden på din bog også!

Skriv en kommentar