Tirsdag den 3. januar

af Anna Skyggebjerg den 3. januar 2012

Jeg bringer en rettelse: Det der, jeg sagde i går, om at det ikke længere er mit nytårsforsæt at tabe 5 kilo og sådan…. Den der antydning af, at det er vigtigere at trække vejret i bund end at trække maven ind…. Alt det trækker jeg tilbage! Jeg ved ikke, hvad der gik af mig. Jeg beklager.

Det, der har fået mig på andre tanker, er, at jeg i dag har indkøbt bikini. Need I say more?

Jeg havde på forhånd besluttet kun at gå i én enkelt butik og at sige sandheden til ekspedienten: Vi har kun to forsøg, inden jeg grædende forlader butikken. Det tog hun vældig seriøst. Jeg købte bikini nr. 1. Derefter var der behov for … noget. Så Jacob (som jeg taget med på lingeri-shopping!) og jeg cyklede hen på Perchs Tea Room og spiste scones med flødeskum og marmelade.  Kort sagt er jeg blevet helt mig selv igen efter gårsdagens spirituelle sidespring. Og 2012 tegner til at blive ligesom de andre år, karakteriseret af disse “Hele 3 ting” :

1: Jeg spiser igennem,

2: jeg går helst i poncho og

3: jeg er på kur fra i morgen hver dag!

 

 

PS: Andrea Bak, som har skrevet “Slut fred med din krop”, holder oplæg på Anna & Lottes Nytårskur på søndag…. 

{ 7 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Tina 3. januar 2012 kl. 21:02

Kære Anna

Vi har jo engang vedtaget, at man godt må reklamere for noget, man kan lide på andres blogs, så jeg får helt lyst til at fortælle dig om min vidunderlige freelancekollega, som underviser udlændinge i virksomheder i dansk ligesom jeg. Hun er også coach og har netop – helt spontant! – sendt mig små “tankekort”, hvor der står opløftende ting samt et lille spejl, hvor der på bagsiden står “jeg er smuk som jeg er”. Jeg har holdt det op foran hvert medlem i min lille familie og sagt “du er smuk som du er” og det har ikke kunnet andet end at frembringe smil og latter!
Jeg synes, du skulle have sådan et spejl! For ja, det kan da godt være, man kunne være et par kilo lettere, men bliver man mere lykkelig af det? Bliver man en bedre mor/ven/kollega/kone…? Har man mere RET til at vise sig på en strand end andre?
Jeg kan selv have det sådan, at jeg kun synes, jeg har RET til at være i det offentlige rum, hvis jeg ser PÆN ud – men det er jo ikke rigtigt VEL?! Vi har da ALLE lige meget ret til at være her og der og alle vegne. Altså: vi er smukke nok som vi er! Det er ikke dét, der er afgørende for, om vi har lov til at være her eller om vi er GODE NOK. Så kære Anna: du er smuk nok som du er!
Hvis du har lyst til at kende noget til positiv tænkning, som hun især ved noget om, så kan du (og I andre) kigge på hendes hjemmeside http://www.birgitmaanestraale.dk/

Kærlig hilsen

Tina

pia thomsen 4. januar 2012 kl. 08:57

Hehehe…… Johhhhh! Som erklæret og udøvende funktionalist bliver jjeg nu mest optaget af hvad spændende den bikini skal bruges til. Eller kaldes det måske nysgerrighed… Kh

Liselotte Vejborg 4. januar 2012 kl. 10:45

Watch out – jeg kommer til at bide dig i haserne, hver gang du begynder at tale om kur. Vi skal spise igennem og gå i poncho (laber poncho!) – men vi skal fandme ikke på kur, Anna!

Både La Glace og Perchs råber jo på os her i 2012 …

Mie 4. januar 2012 kl. 12:29

I morgen er altid en god dag……….

Godt nyt år til dig

Gisela 4. januar 2012 kl. 18:43

Du ER smuk Anna, og da jeg klikkede ind på linket til butikken, troede jeg straks, det var et billede af dig, jeg så ;)
Ses søndag – glæder mig vildt.

Anna Skyggebjerg 4. januar 2012 kl. 22:53

Tak for jeres søde kommentarer!
Og Pia: Thailand! På tirsdag. 30 grader. 19 dage. Lang pool. Bikini påkrævet…

Rikke R 5. januar 2012 kl. 22:28

Det er også bare den bedste butik, de ved bare, hvad de laver og finde det helt rette med det samme:-)
god ferie:-)

Skriv en kommentar