Tirsdag den 30. april

af Anna Skyggebjerg den 30. april 2013

I dag blot et par  servicemeddelelser: 

1:

Hvis du ikke allerede har læst Introvert, vil du måske have lyst til at læse min artikel om at være introvert? Den har været bragt i Alt for Damerne – og ligger nu på bladets hjemmeside. Lige her, faktisk.

2:

Jeg holder foredrag i Politiken Plus den 30 maj. Du kan læse mere og købe billet her.

 

 

{ 5 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Lotte Garbers 7. maj 2013 kl. 07:56

Kære søde Anna, tillykke med din vigtige bog. Tror du, at man kan være introvert, når alle andre siger til en, at man er det modsatte? For så er jeg også sådan en. Nu hvor jeg bor her i Frankrig, kan jeg jo mærke, hvor glad og rolig (og flittig) jeg bliver af at være væk fra forstyrrelserne. Som jeg engang talte med en forfatter om: Når man er kommet til middagen, så tænker man rigtig meget over, hvornår man er hjemme igen. Sådan helt konkret: (jeg kan når 23.21, og så ligger jeg i sengen kl. …) Kan du genkende det?

Anna Skyggebjerg 9. maj 2013 kl. 18:05

Kære Lotte, TAK! Om jeg kan genkende det??? Mais oui! Det er mere reglen end undtagelsen. (Og derfor skal man altid sørge for at være uafhængig af kørelejlighed hjem, når man er til fest!)

Jeg tror, vi er mange introverte, som er blevet så dygtige til at spille spillet som ekstroverte, at omgivelserne vurderer os som vitterligt ekstroverte. Og som regel får man ros for at være ekstrovert. Så når man endelig begynder at reagerer på in-autenticiteten i sit liv, kan det i begyndelsen godt føles, som om man mister mere end man vinder: “Ej, du plejer da altid…” Men så kan man jo bare flytte til Frankrig og finde sig selv i ro og mag. Glæder mig til at læse, hvad der kommer ud af dit refugium!

Lotte Garbers 11. maj 2013 kl. 16:56

Jeg tror nok lige, jeg skriver til Anne Matthiesen – må vist hellere få læst din bog :) Stort knus fra en i fred og ro

Lotte Garbers 31. maj 2013 kl. 08:03

Sådan, smukke Anna, jeg har nu læst din bog og tak for den! Jeg kan fornemme, at dit foredrag i går gav mange mennesker masser af mening. Stort knus fra La France http://lottegarbers.dk/den-ekstroverte-introvert/

Anna Skyggebjerg 31. maj 2013 kl. 11:21

Af hjertet Tak, Lotte, for alle ordene!!

Skriv en kommentar