Torsdag den 11. april

af Anna Skyggebjerg den 11. april 2013

Har du et introvert barn, og tænker du ind imellem over, hvordan du bedst muligt  støtter ham eller hende?  Hvis ja, så er her den poster, du skal printe, laminere og hænge på køleskabet, for den er rigtig god at blive klog af!

 

Den her version er lidt lille, så klik eventuelt her 

PS: Du skal skynde dig, hvis du fortsat ikke har købt Introvert, for den er stort set udsolgt. Ellers må du vente helt til 20. april, hvor 2. oplag er på gaden. TAK til alle, som har givet 1. oplag en flyvende start!

 

 

 

{ 7 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Rebekka Ahrnkiel Dahlgaard 12. april 2013 kl. 08:33

Sådan Anna, hvor er det flot. Jeg har nået at bruge tilgidebeviset:-)

Hulemor 12. april 2013 kl. 10:44

Hold da op Anna! Du har virkelig ramt noget her. Heldigvis har mine introverte børn lært mig mange af de ting, der står på posteren. Den vigtigste – som jeg synes, har været sværest at forsvare overfor andre – er den med at lære dem nye ting i private omgivelser. Altså hvor de ikke skal stå til skue som den nye, der først skal kigge – og ikke bryder sig om bare at blive “smidt” ud i det.

Jeg glemmer aldrig, da Troldebarnet gerne ville gå til fodbold. Først tog vi ned og så på. Han ville SÅ gerne være “en af de andre”. Da vi havde kigget i 10 minutter sagde han: Det der, mor, det kommer jeg aldrig til. Jeg kan ikke se, hvad det handler om. Jeg kan ikke nå at se, hvem der er hvem, og hvem, man skal skyde bolden til. Og jeg kan ikke lide, de råber grimme ting til hinanden, når de ikke rammer.
Vi kørte igen, og det var den fodboldkarriere. Så vil jeg sige, at nu hvor der er gået 3-4 år, kan han sagtens være med til fodbold i uformelle rammer – men jeg synes, det var godt set af en seks-årig, at det var for uoverskuelig en sport!

Sejt, at 2. oplag er på gaden – det er bare så fortjent, og TAK for at sætte fokus på noget, der er så vigtigt.

Helle-Sofia 12. april 2013 kl. 11:18

Kære Anna

Det er super relevant!! Tak for det<3
Har du overvejet at sælge den til skoler eller f.ex Alinea og lign. Forlag, der laver materiale til skolerne.

Mange lærere ville få sig en aha-oplevelse og god indsigt til undervisningen..tænker jeg (selv læreruddannet :-) )

Kh
Helle-Sofia

Anna Skyggebjerg 12. april 2013 kl. 12:30

Kære Hulemor, det er en vidunderlig historie. Respekt for Troldebarnet, som kan mærke, hvem han er, og står ved det, selvom det betyder, han ikke bliver en del af det fodbold hold. Og respekt for dig, der lyttede og ikke sagde “du ku da lige gi det en chance” /”kom nu” og alt det andet forkerte, vi nogle gange siger i vores iver efter, at vores børn skal passe ind.

Kære Helle-Sofia,
Det ville ikke være pænt af mig, at prøve at sælge den poster, for den tilhører ikke mig. Jeg har fundet de vise ord på nettet!

Rikke 12. april 2013 kl. 14:47

Jeg er en af de heldige, er har fået anskaffet et eksmplar. Jeg har læst de første 30 sider. ALLE de oplevelser, du beskriver der (undtagen den med brevkassen), kunne været skrevet af mig. Det er så genkendeligt med alle de pinagtigheder til sammekomster og invitationer til ditto mm! Jeg glæder mig til at læse mere. Den bog kommer til at betyde meget for mig, kan jeg mærke. Tak!

Kh Rikke
(og tak for how-to’en – den vil jeg klæbe op derhjemme)

Laura 15. april 2013 kl. 10:54

Kære Anna
Tillykke med bogen og den succes den har! Det slår mig at alle børn fortjener den respekt som listen beskriver.
Sweets/ Laura

Tina 17. april 2013 kl. 17:45

Den poster rammer lige hovedet på sømmet!! Den med at lære nyt i private omgivelser – DET er mig. Jeg fx ikke noget værre end at skulle på kursus i noget nyt – og da slet ikke noget som jeg måske har svært ved. Og den med at blive gjort til grin foran andre – jeg kunne grave mig ned!

Stort tillykke med 1. oplags succes og med at 2. oplag er på vej!
Og tillykke med hunden!

Skriv en kommentar