Torsdag den 13. september

af Anna Skyggebjerg den 13. september 2012

Hvordan dagen har været? Ja, jeg skal spare jer for detaljerne om, at jeg i morges var et kort sekund fra at blive dræbt af en vanvidsbilist. Og jeg skal spare jer for detaljerne om den triple Salchow jeg her til aften tog ned ad en bakke sammen med min mountainbike, og som er årsagen til, at dette er en venstrehåndsindlæg, for min højre hånd duer ikke til noget.

Men jeg sparer jer ikke for detaljerne i denne kommentar, der i dag kom fra Kitt:

Kære Anna – nu kan jeg også melde mig ind I den exclusive klub for dem der har læst “Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor” ……. Og den er alle pengene værd plus mere til. Samtidig er jeg nok lidt gammeldags (ifølge mine børn) og vil helst (læs: udelukkende) læse bøger på papir, så jeg lavede din e-bog om til en fin booklet i farver.

Da jeg havde læst er par sider besluttede at jeg ville læse bogen over flere dage, for så ville jeg have tid til at tænke over dine ord, men jeg kunne ikke lægge bogen fra mig og slugte bogen i en lang køre. Undervejs og efterfølgende sætter bogen jo rigtig mange tanker i gang, hvilket betød at jeg senere måtte skyde tankerne lidt på afstand med en krimi, så jeg kunne falde i søvn.

Jeg har spekuleret over om man én gang for alle kan beslutte sig til at være en god nok mor eller om det ikke er en beslutning, som man må repetere løbende. Jeg tænker i hvert fald, som mor til to søde døtre, men også eks-kæreste til en knap-så-sød mand, at ens ”mor”-skab konstant bliver udfordret, så det kan være svært at holde fast ved beslutningen. Det har det i hvert fald været for mig.

Jeg kan genkende rigtig mange af dine tanker og handlinger i bogen fra mig selv, men aldrig relateret dem til værende en del af en proces hen imod at blive verdens bedste mor for min børn, men du har jo helt ret.

Jeg vil helt sikkert finde min nye bog frem igen for at blive mindet om, hvilke handlinger og tanker jeg også gøre for at holde fast i beslutningen, at jeg er en GOD NOK MOR.

PS: Jeg tror som Kitt, at beslutningen, at man er en god nok mor, tages over noget tid. At man skal minde sig selv om det igen og igen. Afhængigt af den situation, man aktuelt befinder sig i. “Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor” er et godt sted at begynde – og vende tilbage til. 

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Louise 13. september 2012 kl. 22:16

Hej Anna, så fik jeg også betalt for bogen på paypal, men hvor længe går der før man modtager den?? Har ventet 20 min nu. Ja, jeg ved, det ikke er længe, men jeg havde lige drømt om at skulle læse den i sengen på iPad’en :-) . Så må det blive i morgen. Godnat, Louise

Skriv en kommentar