Torsdag den 19. februar

af Anna Skyggebjerg den 19. februar 2015

Det er dagen derpå. I går holdt jeg foredrag om introverte skolebørn. Det var meningsfuldt og gik rigtig godt. Men  - helt efter bogen – var jeg hamrende træt bagefter. Og selv i dag har jeg haft brug for i ensomhed at genoplade batterierne.

Hvor passende derfor, at den her bog lå i postkassen i dag:

For nogle uger siden gav jeg et kort interview til Månedsmagasinet IN om bøger, jeg elsker (jeg skal nok sige til, når det kommer i bladet). Jeg nævnte min pausebog af Pema Chödrön, som jeg altid har med i tasken, og journalisten kontaktede det amerikanske forlag for at spørge, om hun måtte bringe et billede af bogen. Forlaget spurgte, om jeg har læst Pemas seneste bog?Hvis ikke, ville de gerne sende mig et eksemplar. I dag kom så bogen Practicing Peace. Hvilken fantastisk generøsitet!! Tænk, at nogen har sendt den bog hele vejen over Atlanten!!

Jeg har siddet i min nye stol på reposet med et tæppe over mig og læst HØJT for mig selv, for ikke at komme til at læse for hurtigt. Det er en lille bitte bog på kun 8 x 11 cm. Men den er stor indeni. For eksempel skriver hun dette:

So war and peace start in the human heart. Whether that heart is open or whether that heart closes has global implications.

PS: Jeg går op i det her med at give gode råd, ved du… (Kærlig hilsen Anna udkommer om præcis to uger!) Så jeg måtte jo reagere, da Christiane Schaumburg-Müllers online magasin ChriChri opfordrede til, at læserne delte “det bedste råd, jeg har fået.” Du kan læse det her.

 

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Betina Petrucelli 24. februar 2015 kl. 08:40

Jamen, så VED du jo, hvordan jeg havde det med den bog og den Atlant.

Skriv en kommentar