Torsdag den 19. november

af Anna Skyggebjerg den 19. november 2015

Jeg har haft besøg af min bedste veninde, som jeg har kendt, siden vi var 5 år. Hun har været her i 50 timer, vi har talt i 32 og blev ikke færdige. Det bliver vi aldrig. 

I den anledning er dagens blogindlæg en bid fra Kærlig hilsen Anna, hvor jeg prøver at give en kvinde mod til at dele sin hemmelighed med en enkelt af de mange veninder, der intet ved:

Faktisk er det alt, hvad vi dybest set behøver:  At der er et enkelt andet menneske, som kender os 100% og accepterer os 100%. Bare et enkelt andet menneske, som vi altid kan regne med vil sige, ”Jeg ved, hvordan det er.” Som vi ikke har nogen hemmeligheder for.  Som kan få os til at grine af noget, vi ikke troede det muligt at grine af. Som kan rumme vores manglende perfektion, vores sårbarhed og vores angst for ikke at være værdige til kærlighed. Sådan et menneske gør hele forskellen i livet. Mit menneske hedder Anne Marie, og jeg tror, jeg ville dø af ensomhed uden hende. 

PS: Hvis du har en veninde  eller en anden, du gerne vil give en kærlig hilsen til jul, så husk, at du kan købe et signeret eksemplar af Kærlig hilsen Anna her hos mig. Du sender mig en mail på mail@annaskyggebjerg.dk med din adresse og navnet på den, som bogen skal signeres til. Så pakker jeg den pænt ind og sender den til dig. Prisen er 250 kr. incl. porto.

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Birgitte B 20. november 2015 kl. 10:50

Hvem der bare havde sådan én veninde :-) kh. Birgitte

Solvejg Hartmann 20. november 2015 kl. 12:51

Sådan 2 veninder har jeg – heldigvis:-)

Hanne Nielsen 21. november 2015 kl. 17:06

Jeg er selv så heldig at have flere rigtig gode veninder, bl.a. en jeg også har kendt fra vi var 5 år. Det er en gave!!!

Skriv en kommentar