Torsdag den 2. juli, del 2

af Anna Skyggebjerg den 2. juli 2015

Jeg er kommet hjem fra boghandleren. Med anbefalede bøger, som jeg glæder mig til at læse. Her er de:

John Green er den største af alle indenfor genren Young Adult. Både Jacob og jeg elsker ham. Hvis du ikke kender ham, så læs om John Green på Rosinantes hjemmeside.

Vi har ikke læst Greens største succes, En flænge i himlen. Men hele familien har tudet sig gennem filmatiseringen. Nu har jeg købt bogen, og både Elise, Jacob og jeg vil læse den i ferien.

Julia Franck, Kærlighedstjener, og Jessie Burton, The Miniaturist (som snart udkommer på dansk), blev på det varmeste anbefalet af boghandleren.

Hvad skal DU læse i ferien? Fortæl, fortæl!!

{ 9 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Dorthe 2. juli 2015 kl. 21:35

Indtil nu har jeg læst “Harold Frys usandsynlige pilgrimsfærd” og “Kærlig hilsen Anna” – begge virkelig skønne bøger med dybde og indlagt tuden. Hvad/om jeg kommer til at læse i sommerhuset vi skal i, vil tiden vise, men jeg ved, de har samtalebogen med Johannes Møllehave og Benny Andersen, og selvom jeg ikke kan lade at tænke på den som en morfar-bog, er den alligevel SKØN synes jeg.
God ferie!

Anna Skyggebjerg 2. juli 2015 kl. 22:23

Dorthe, jeg har også læst om Harold Fry. Tak for at bringe mig i godt selskab!
God ferie til dig og dine!

Lisbeth søberg 3. juli 2015 kl. 07:14

Jeg er “tyvstartet”. Lånte “svøm med de som drukner” på din anbefaling. Og jeg var solgt, og har anbefalet til højre og venstre:)

Ulla 3. juli 2015 kl. 09:40

Mari Jungstedt, Camilla läckberg, Liane Moriarty, Anthony Doerr, Kong John Green og Craig Russel, det søde menneske. Men naturligvis også Skyggebjerg, så jeg er ekstra godt forberedt, når vi skal i Politiken sammen og tale om Kærlig hilsen Anna <3

God sommer!

Vivi 3. juli 2015 kl. 13:07

Jeg er netop begyndt på; The Book Thief af Markus Zusak(australsk forfatter). Den foregår i Hitlertiden og Døden spiller en central og fortællende rolle. Bagefter venter faktisk The Miniaturist af Jessie Burton. Hvis det bliver meget varmt eller du bare har brug for lidt meditativ læsning så vil jeg anbefale; Manden der går tur af Jiro Taniguchi. Det er en grafisk novelle om at give sig tid til at nyde hverdagens små tildragelser og den kan sagtens læses i småbidder.
Jeg ønsker dig en rigtig god ferie

Anna Skyggebjerg 3. juli 2015 kl. 14:20

@Vivi: Jeg har læst både Bogtyven og Manden der går tur. De er begge meget, meget højt på min liste over yndlingsbøger!
@Ulla: <3 <3 <3 – og GOD SOMMER tilbage!

Rikke Eke. 3. juli 2015 kl. 19:43

Tak for anbefalinger og rigtig god ferie!

Jeg har endnu to uger til ferie, men jeg kunne ikke dy mig for at tage hul på ferielæsningen: Slagteren i Liseleje af Ane Riel. Både skrivestil og handling gør den næsten umulig at lægge fra sig. Min anbefaling er klar: Læs den.

Kh Rikke

Anna Skyggebjerg 6. juli 2015 kl. 18:12

Kære Rikke,
Tak for anbefaling! Den finder jeg, når jeg kommer tilbage fra ferie.
God ferie, når det bliver din tur!
Kærlig hilsen,
Anna

Lisbeth 24. juli 2015 kl. 18:32

Åh, “The Fault in our Stars”. Nøj, hvor jeg tudede under filmen. Bagefter læste jeg bogen og tænkte, at jeg jo vidste, hvad der skete og derfor ikke behøvede at tude mere. Ha! Hvor naivt. Det blev kun værre.

Denne sommer er blevet og bliver stadig brug for lettere underholdning. Bøger, der ikke er for krævende eller eftertænksomme, men stadig fænger.

“Kvinden i toget” af Paula Hawkins. “Blod på sneen” af Jo Nesbø. Er det blevet til indtil nu.

Men jeg tror faktisk, at jeg vil kigge efter “Paper Towns” nu.

Skriv en kommentar