Torsdag den 20. marts

af Anna Skyggebjerg den 20. marts 2014

Vi nærmer os 1 års fødselsdagen for Introvert.Og de mails, jeg i begyndelsen troede, var barselsvisitter, er fortsat helt til nu som regelmæssige besøg: Jeg får stadig daglige mails fra glade læsere. Tak for dem! 

I dag kom der brev fra en mand, som slutter med at skrive “Jeg er introvert – and I love it!” Det vidste han ikke før for nyligt, at han er, så når nogen spurgte ham, om han var sur eller ked af det, fordi han var stille (og træt!), så svarede han bare, “Nej, jeg er ikke sur” og “Nej, jeg er ikke ked af det”. 

Ret så meget sjovere at svare, “Jeg er introvert – and I love it!”

PS: Dagens snapshot. (Fordi jeg alligevel ikke helt har sluppet den der mindfulness-sentimentalitet…) Tulipaner, der leger skyggespil i min stue! 

Det skal siges, at når så lidt gjorde mig så himmel henrykt, skyldes det, at jeg har ligget i medicintåger i 36 timer. Derefter bliver man glad for lidt. For eksempel bare at kunne gå ned i stuen…

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Rebekka Ahrnkiel Dahlgaard 22. marts 2014 kl. 00:40

Øv, dumme migræne. Godt den er ovre. Tænk, du har nærmest forvandlet flere menneskers liv, hvor rigt.

Anna Skyggebjerg 22. marts 2014 kl. 00:44

Kære Rebekka,
Ja, tænk. Det er en stor ting at have gjort en forskel for så mange. Det holder jeg aldrig op med at være taknemmelig over at have fået muligheden for.
Knus!

Skriv en kommentar