Torsdag den 21. februar

af Anna Skyggebjerg den 21. februar 2013

Vi har været på restaurant. Vi er lige kommet hjem. Og årsagen til, at vi sådan flintrer på restaurant på en almindelig torsdag, er, at det netop ikke er en almindelig torsdag. For i dag har jeg fået denne i hænderne, direkte fra trykkeriet:

Jeg er glad og ser frem til, at den udkommer sådan rigtigt den 22. marts. Jeg er også helt enormt nervøs. Jeg kan se alt det, jeg måske burde have skrevet anderledes. Og ind imellem har jeg fortrudt det hele – for hvad nu, hvis der er nogen, der bliver sure eller synes, jeg er dum. 

Måske jeg skulle tage og nærlæse min egen bog. Der blandt andet rummer dette citat om at erkende, at livet elsker den, der lever det – og derfor skal man turde prøve mange ting:

Believing that life loves the liver of it, I have dared to try many things. Sometimes trembling, but daring, still.

(Maya Angelou, amerikansk forfatter) 

{ 14 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Helle 21. februar 2013 kl. 23:32

Årh, tillykke. Hvor er det godt. Jeg ved, den er god og rigtig. Tillykke.

Liselotte Vejborg 21. februar 2013 kl. 23:35

Det er så stort, Anna – og jeg tror, at vi bliver nødt til at fejre det. Med noget kage!

Og så bliver vi nødt til at finde ud af, hvordan fanden man får Maya intravenøst. Med alle de guldkorn, der kommer fra hende, må hun kandidere til at være én af verdens klogeste kvinder.

Sammen med dig … <3

Annamette 21. februar 2013 kl. 23:38

TILLYKKE!!!!!!! Stolt af dig <3

Annamette 21. februar 2013 kl. 23:39

..vaffelisen der ligger ned skulle forestille er hjerte.

AnjaS 22. februar 2013 kl. 00:04

Tillykke med den – glæder mig til at sælge den :-)

Randi 22. februar 2013 kl. 08:01

Tillykke! Jeg glæder mig sådan til at læse den!

Karina 22. februar 2013 kl. 10:16

Stort tillykke Anna – Jamen sådan skal det da føles at lancere en “lille ny”………….det er helt som det skal være ;-)

Glæder mig til at læse den og tak for det skønne skønne citat <3

Gitte Sanddahl 22. februar 2013 kl. 18:12

Tilykke, jeg glæder mig også til at læse den. :-)

Rebekka Ahrnkiel Dahlgaard 23. februar 2013 kl. 07:27

Jubiii, ikke langt igen. Hvor er du at finde til at signere?;-)

Jeanette Østergaard 24. februar 2013 kl. 23:05

Hej Anna. Får du den ikke til salg herinde? Hilsen Jeanette

Anna Skyggebjerg 25. februar 2013 kl. 13:51

Kære Jeanette, Nej, bogen bliver ikke til salg via bloggen. Man skal en tur omkring boghandleren, er jeg bange for.

Rikke 4. marts 2013 kl. 13:49

Hej Anna

Jeg er her på din blog for først gang. Jeg har lige skimmet bloggen igennem og sidder nu tilbage med det indtryk, at det er ok at være introvert. Det vidste jeg slet ikke. Det føler jeg ikke. Tillykke med udgivelsen. Den skal jeg læse!

Kh Rikke

Anna Skyggebjerg 4. marts 2013 kl. 13:54

Kære Rikke,

Velkommen ombord!
Ved du hvad, det er lige præcis den erkendelse, jeg håber, at introverte får ud af at læse bogen. Så det gør mig meget glad, at du siger, som du gør. For ja: Det er helt ok at være introvert. Faktisk er det en fin ting at være. Vi har meget at bidrage med i en verden, der støjer.

Rikke 4. marts 2013 kl. 14:06

Tak :-)

Skriv en kommentar