Torsdag den 21. marts

af Anna Skyggebjerg den 21. marts 2013

Jeg har været ved frisøren i dag  - og læst adskillige nye dameblade. Jeg anbefaler hermed to af dem. Og det ser man ikke hver dag på denne blog…

I Femina er der en lang artikel om at være introvert. Den er primært et interview med en kvinde, som siger nogle rigtig fine ting om at være introvert. Og så bliver der anbefalet 3 bøger, man kan læse mere i. Den ene af dem udkommer i morgen!

I Alt for Damerne er der en fire sider lang artikel med titlen, “Mit liv som introvert.” Den har jeg skrevet. Men det er altså ikke mig, som har besluttet, at hele den ene side skulle fyldes ud af et billede af mig. Jeg troede ligesom bare, de ville vise et lille bitte billede…

{ 7 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Tina Hoeberg 21. marts 2013 kl. 21:17

Knaldgodt billede:-) Du skal bare vaere stolt, skal du….

Lone i Marsken 21. marts 2013 kl. 22:12

Din bog er bestilt – den kommer i morgen med posten. Glæder mig!

Mette høirup 21. marts 2013 kl. 22:13

Må jeg være så fræk at slå et slag for magasinet “Liv”?! Måske er der ikke lige netop en artikel om at være introvert, som jeg godt forstår fanger dit blik i disse dage, men det er et magasin der, efter min mening, rummer en hel masse andet, af alt det andet dejlige, du også er fortaler for. Tid, fordybelse, glæde, varme, tanker, bevidsthed etc. Måske det ligger der næste gang du skal til frisøren og måske min lille “reklame” gør, at du får lyst til at samle det op?! De bedste hilsner… Mette

Anna Skyggebjerg 21. marts 2013 kl. 22:15

Kære Mette, Jeg er enig med dig. Biledet til højre på bloggen (det med den blå kjole) er faktisk fra en artikel. LIV bragte om at blogge.

Anna Skyggebjerg 21. marts 2013 kl. 23:32

Tina og Lone, TAK for jer!

Louise i Gammelby 22. marts 2013 kl. 06:50

Godmorgen Anna, i dag er DAGEN :-)

Hjertelig tillykke med bogudgivelsen. Jeg håber, du får en mindeværdig dag med teselskab og hvad du ellers skal fejre din bog med :-)

Randi 22. marts 2013 kl. 10:28

Tillykke med bogudgivelsen – jeg håber, at du får en dejlig dag og at bogen bliver flået ned fra hylderne :-) jeg glæder mig i hvert fald til at læse den!

Skriv en kommentar