Torsdag den 23. januar

af Anna Skyggebjerg den 23. januar 2014

Jacob er 13 år og en overordentlig erfaren læser. Men jeg læser stadig højt for ham hver aften…

For man får jo ikke nødvendigvis læst højt, fordi man ikke selv kan læse. Det handler om ro og nærvær. Det handler om at have et zen-fyldt ritual sammen, som altid har været der, og som man bare kan beslutte, ikke skal forsvinde. Heller ikke selvom man er begyndt at barbere sig.

Men jo, jo, jeg ved godt, det må stoppe end dag. Ellers…

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Mette H. 24. januar 2014 kl. 21:56

Haha, det er rigtigt. Meeen så galt går det næppe;-) Jeg er alene med to små piger. Vi læser hver aften, og det håber jeg vil vare ved i evigheder. Men jeg skal øve mig på at give slip, de er virkelig ofte under huden på mig… Kh. Mette

Rikke 24. januar 2014 kl. 22:49

Det kan vel stoppe når han flytter hjemmefra? Før vi fik børn (og alt for meget at lave), læste min mand og jeg ofte højt for hinanden. Meget hyggelig måde at være sammen på

Skriv en kommentar