Torsdag den 24. september

af Anna Skyggebjerg den 24. september 2015

Hej igen! Jeg er tilbage fra Narnia. Faktisk var jeg ikke i Narnia særligt længe. Jeg kom vist til at dreje af et forkert sted og endte i Migræneland, hvor jeg har opholdt mig i næsten to døgn.

Hvilken glæde det er, at være tilbage. At give Little Missen tunfisk som tak for hjælpen (for hun veg ikke fra min dyne i al den tid). At sidde ved skrivebordet med stearinlys tændt. At drikke te af min (for tiden) yndlingskop. At lægge mærke til, hvor fantastisk teen smager. At gå en tur i haven og sige “Hej høstanemone!”, “Hej hortensia!”, “Hej æbletræ!” – og ikke mindst “Hej!” til den ene rose, som har besluttet sig for at blomstre på trods af årstiden. Og på grund af den rose at komme i tanker om disse linjer fra et digt af Mary Oliver:

For some things

there are no wrong seasons.

Which is what I dream of for me.

Dagens snapshot: Min yndlings tekop. Selvom den egentlig har en helt anden facon, end jeg plejer at foretrække. Men den er så smuk, og den minder mig om at have drukket Afternoon Tea på The Ritz i New York af netop det stel (det hedder Pashmina og er fra Wedgwood).

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Jette V 24. september 2015 kl. 14:58

Godt at høre at du er på benene igen :) Wedgwood laver generelt nogle meget smukke ting.

Vibeke 25. september 2015 kl. 19:58

Hej… velkommen tilbage.. til både dig og Chilli !
(Hun har garanteret nydt opholdet ;-) )

Anna Skyggebjerg 25. september 2015 kl. 21:39

Kære Jette og Vibeke, TAK!

Skriv en kommentar