Torsdag den 26. august

af Anna Skyggebjerg den 26. august 2010

Maren Uthaug har spurgt mig, om jeg vil være med i en blogleg, hvor jeg fortæller 10 ting om mig selv, jeg ikke har fortalt før. Jov da! Here comes:

  1. Maren har på sin blog fortalt, at hun har norske aner. Det har jeg også. Min mor var norsk og blev forelsket i min far på en cykelferie med veninden her i Danmark. Hun var så vild med at blive gift med ham, at hun ikke kunne vente, til krigen var slut (vi taler 2. verdenskrig her…). Så hun blev gift uden familie og venner, for dem ville tyskerne ikke lade komme ind i Danmark.
  2. I min barndom tog vi på ferie i Norge hvert år. Derfor elsker jeg så vældig norske ting som lomper, fenalår og multebær. Højere end noget andet.
  3. Og melkechokolade fra Freia.
  4. Vi havde norske flag på juletræet sammen med de danske. Og fejrede Norges nationaldag, den 17. maj. Dog ikke ved at gå i optog iført bunad (= nationaldragt)!
  5. Maren fortæller om sit navn. Blandt andet, at det i Sønderjylland bliver udtalt Mæren… Som enhver kan se ved sammenligning af vore blogge, er jeg jo betydeligt mere hurtig i vendingen end Maren, så jeg tog affære, da mit navn var umuligt at udtale (og i øvrigt ikke ret pænt…): Jeg skiftede det da bare ud. Jeg har kun heddet Anna halvdelen af mit liv.
  6. Nej, jeg har ved Gud aldrig været hos nummerolog. Det var bare almindelig sund fornuft: Kan du ikke lide det, så skift det ud!
  7. End ikke mine børn ved, at jeg har haft et andet navn. Før nu, forstås.
  8. Mit efternavn har jeg altid haft. I mit barndomshjem havde vi en samling af kuverter og andet, hvor vores efternavn var stavet på… alternative måder. Et mindeværdigt eksempel: ”Skideberg”…
  9. Måske er der derfor, jeg stort set aldrig siger mit efternavn uden i samme åndedrag at stave det: ”S-K-Y-G-G-E – og så bjerg med j”.
  10. Jeg har lige taget en test, der skulle afgøre hvor indadvendt en person, jeg er. Jeg scorede 27 ud af 28 og er med andre ord den mest indadvendte person i hele verden. Det skjuler jeg da i grunden meget godt…

Man skal prikke til 6 andre personer, som også skal nævne ”Hele 10 ting”. Det kan en indadvendt person altså ikke få sig til. Men jeg vil gerne nævne 6 personer, hvis hemmeligheder, jeg gerne vil kende. Så hvis I læser med, I 6:

Stephen King, Barack Obama, Dalai Lama, Hillary Clinton, Mette Holbæk , J. K. Rowlings.

{ 1 trackback }

Lørdag den 25. september | H e l e  3  t i n g
25. september 2010 kl. 17:23

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Tina 27. august 2010 kl. 12:01

Kan altså ikke lade være…her kommer 100 dollar-spørgsmålet:
Må vi slet ikke få at vide, hvad dit oprindelige fornavn så var, når det nu ikke var Anna? ;-)

Anna Skyggebjerg 27. august 2010 kl. 12:04

Nixen-bixen, det er en hemmelighed.

Tina 27. august 2010 kl. 12:32

Ok – det respekterer jeg ;-)

Mette H 28. august 2010 kl. 23:01

Hvad sker der for jer blogdamer – hvorfor tror både du og Fuhrmann For Dig nu, at jeg har en hel rejsekuffert fuld af underholdende hemmeligheder?

Skriv en kommentar