Torsdag den 26. februar

af Anna Skyggebjerg den 26. februar 2015

HUSK, at du er inviteret til te-selskab i anledning af udgivelsen af Kærlig hilsen Anna!

Det er hos Boghandleren på Godthåbsvej 32, Frederiksberg. Torsdag den 5. marts mellem 15.30 og 17.30.

Der bliver dækket fint op – og du kan købe bogen til særpris.

Og her er dagens citat-hapser fra Kærlig hilsen Anna:

Op på lejet, benene i bøjlerne, dybe vejrtrækninger, kolde speculum ind. Og så sagde damen noget om noget, der ikke var åbent, og at hun hellere måtte tage nogle andre i skabet. Jeg fattede ingenting, men jeg fattede, at hun vendte ryggen til mig og gik hen til et skab med glaslåger. Hun åbnede dem og kiggede på hylderne, og hun tog ting frem og lagde ting tilbage. Imens lå jeg med benene i bøjlerne og ventede. Hun kiggede lidt mere på…ting. Og lidt mere. Men så fik jeg hendes opmærksomhed: For hun havde efterladt speculummet siddende i min skede, og efter et par minutter faldt det ud. Lige så stille gled det ud af mig, uden at jeg mærkede det, og alt andet end stille landede det på flisegulvet. Stål mod stål, og stål mod fliser. Det fik hende trods alt til at vende sig om – og sige ordene: “Nå, de faldt ud”. Ja, gu fanden faldt de da ud, dame. Hvad havde du forestillet dig? Jeg er 49! ikke 29, vel?

PS: Jeg lovede at sige, hvornår jeg er i Månedsmagasinet IN. Det er så nu. Om “Bøger jeg elsker”.

Den inspirerende: The Pocket Pema Chödrön

Bogen til min bedste ven: “Den lyse side” af Maren Uthaug

Den spændende: Sandheden om Harry Quebert-sagen af Joël Dicker

Den skønlitterære: Stoner af John Williams

Skriv en kommentar