Torsdag den 26. marts

af Anna Skyggebjerg den 27. marts 2015

Jeg er SÅ glad. Og taknemmelig. Og stolt. For Kærlig hilsen Anna er blevet anmeldt på bloggen IbByHeart. Og den har fået de fineste ord hæftet på sig:

Kærlig hilsen Anna er empatisk, nærværende, hjertevarm og klog. Kærlig hilsen Anna er en bog til alle, der har læst Introvert og fundet glæde ved den. Forståelse. [...] Jeg håber Kærlig hilsen Anna bliver årets sommerbog.

Læs hele anmeldelsen her, please. 

Som du kan se af anmeldelsen er Ib – som skriver bloggen – et hundemenneske ligesom jeg selv. 

Jeg har de seneste dage krammet min Asger lidt ekstra – og han bliver ellers krammet umådeligt meget i forvejen. Asger er jo en rescue dog fra Dubai. Han var blevet forladt af sin ejer: bundet til en pæl med en pose mad om halsen. I Dubais stegende hede. Derfra var han blevet bragt til et rescue center, hvor han sad i et lille bur, indtil en dansk kvinde adopterede ham med henblik på videreadoption til Danmark. Hun satte Asgers billede på Facebook. Vi skulle faktisk ikke have hund, men… Asger skulle ikke være i Dubai. Så han blev fløjet hjem til os heldigvis. Han var 9 måneder gammel og vi var det 5. sted, han skulle bo. Han var forvirret og utryg.Og vi fik kam til håret. Det er næsten præcis to år siden.

Nu er han tryg og lykkelig. Han vejer 50 kilo. Når Ægtefælle er stået op om morgenen, springer Asger op og overtager hans hovedpude. Han ligger med kinden på puden og kigger over til mig. Han strækker forbenene, så poterne stemmer imod min arm. Så tager jeg fat om hans ene pote og aer den, for det kan han godt lide. Og så er det, at jeg aer lidt ekstra i disse dage, fordi jeg kommer til at tænke på, at hende, som adopterede Asger i Dubai, for et par dage siden reddede to andre smukke og kæmpestore hunde, som var blevet forladt. Hun fandt dem på en motorvej. Hun ringende til rescue centeret. Den ene er en Sankt Bernhards-agtig hund med samme blik som Asger. Begge havde fået fjernet både ører og hale. 

Jeg håber, de en dag får et hjem, hvor nogen vil nusse deres poter og sige, “Hundebamse, jeg elsker dig.”

Vores første billede af Asger:

Og mit yndlingsbillede af ham:

{ 7 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Janne 27. marts 2015 kl. 08:14

Haha – jeg har selv en malamute. Og det er verdens skønneste hund. Vores er 7 år og hun elsker også at sutte bamse og gerne foran brændeovnen. Og nusse og putte og kramme. Men ikke at blive børstet. Det er under hendes værdighed.

Tania 27. marts 2015 kl. 10:47

Endnu en fin anmeldelse… Selvfølgelig
Og søde Asger. Han ser så skøn ud.

Ulla 27. marts 2015 kl. 12:05

Fantastisk Asger-moment – kommer pludselig til at savne min Nugga.

Jess 27. marts 2015 kl. 17:07

Er der en gruppe eller noget på facebook, hvor man kan se hundene hun finder? Eller har rescue centeret en hjemmeside måske?

PS: tillykke med de mange flotte, flotte anmeldelser!

Anna Skyggebjerg 27. marts 2015 kl. 17:47

Kære Jess,
Rescue centeret har en hjemmeside, hvor man kan se de hunde og katte, der er til adoption:
http://www.rakawc.com/

Jess 28. marts 2015 kl. 00:57

Tak Anna :) God weekend.

Vibeke 29. marts 2015 kl. 13:39

Kan godt forstå det er dit yndlingsbillede af Asger !!!
Man bliver da glad i låget af at se det hundesmil :)
Total hygge… og udstråling af velvære …. ;-)

Rammende, varm og vidunderlig anmeldelse af Ib…. Til lykke, Anna :)

Skriv en kommentar