Torsdag den 27. januar

af Anna Skyggebjerg den 28. januar 2011

“Hele 3 ting”, der har gjort i dag særlig? Jamen, hva’ så med…


1: At bloggen forsvandt, og at jeg i adskillige timer ikke anede, om jeg ville få den igen.

(Ja, ja, jeg burde have registreret, at der ikke længere kom back-ups.  Men sådan noget med it…)

2: At der ikke var noget vand i hanerne den første halvdel af dagen.

(Ja, ja, jeg burde have registreret den seddel på hoveddøren. Men jeg bruger jo altid bagdøren, fordi den er tættest på cykelskuret…)

3: At Jacob gik fra sløj til penicillin-krævende syg.

(Ja, ja, jeg burde have registreret, at den hoste lød anderledes end den plejer)

Hvis jeg nogensinde siger et ord mere om nærvær på den her blog, så fnys. For jeg aner tydeligvis ikke, hvad jeg taler om. Jeg har dog registreret en enkelt ting her sidst på aftenen: Man bliver meget, meget udmattet af den form for mental stress og uro, der uvægerligt følger med IKKE at have været nærværende. Egentlig en tanke værd…

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Halkjær 28. januar 2011 kl. 10:06

Vores vicevært er flink til at hænge sedler om vand-afbrydelser osv. både ved for- og bagtrappen. Så går man ikke glip af vigtige informationer, selvom man tager den dør der er tættest på cykelskuret.

Laura 28. januar 2011 kl. 12:33

Så er det så godt vi har Anders’ rooolige nordjydske stemme i den anden ende af røret. Han giver kode-zen og sol fra det græske.
Sweets til dig og dine/ Laura

Krutters Krøller 29. januar 2011 kl. 11:32

Zencirklen er en smuk og god reminder – har overvejet at laminere små kort med den slags nærværs-tilbagekaldere *S* Håber i dag bliver bedre ;o)

Skriv en kommentar