Torsdag den 29. oktober

af Anna Skyggebjerg den 30. oktober 2015

Det kan godt være, jeg bliver båret op på scenen derude på Bogforum. For jeg kan nemlig ikke gå.

Jeg har en sportsskade. Hvilket jeg trods alt synes er en lille smule ærefuldt. Men besværligt, ikke desto mindre. Jeg løb for ivrigt på et løbebånd engang i juli, og siden har jeg haft smerter i knæet, men tænkt, at de nok gik væk af sig selv/gik væk, hvis jeg bevægede mig/gik væk, hvis jeg begyndte at gå til yoga. Men det eneste, der er sket, er, at smerterne er blevet værre. Og nu kan jeg højst gå 50 meter. I et tempo, så jeg ligner en 100 årig (men ikke en 100-årig, der kan kravle ud af vinduet!). Jeg synes, det er træls, for jeg elsker at gå ture. 

For nogle år siden var jeg på Madeira. På hotellet hang en plakat fra hotellets unge dage, hvor der blev reklameret med ekskursioner i hængekøje:

Dæleme en stilig måde at lade sig transportere på, hvis man har dårligt knæ. Men sådan går det selvfølgelig ikke for mig. Det bliver nok mere noget i retning af at begynde på et hold, der dyrker stolegymnastik eller vandgymnastik. Og det bliver ikke engang ligesom vandgymnastikken på selvsamme hotel, hvor en lækker portugiser guidede og rullede på alle r’erne, når han sagde “relax your arms, ladies!”

Undskyld. Det her blogindlæg handler ikke om noget. Men man kan ikke tænke, når man har ondt i knæet. For bloggens skyld må vi håbe på snarlig raskmelding.

{ 7 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Gitte BL 30. oktober 2015 kl. 12:59

Kære Anna
Har netop haft en mindre skade i mit lår, som (næsten) forsvandt efter behandling hos fysioterapeut. Måske det også kunne hjælpe dig.
Rigtig god bedring og god fornøjelse på Bogforum :-)
Kh Gitte

Kristina 30. oktober 2015 kl. 14:32

Åh øv. Og av! Knæ og ører er ubetinget de værste steder at have ondt. Må de helende kræfter snart få dig på høj- og skrivekant igen så Bogforum kan indtages med stil (selvom en hængekøje-entrance unægteligt ville skabe en del publicity :) )

/Kristina.

Pia 30. oktober 2015 kl. 16:12

Øv, øv! Prøv Carsten Esmark på Kropsinstituttet. Han skulle efter sigende være magisk.

Anna Skyggebjerg 30. oktober 2015 kl. 16:27

Kære Pia, TAK! Jeg har en aftale hos en fys på mandag. Esmark vil være næste forøg!

Anna Skyggebjerg 30. oktober 2015 kl. 16:28

Åh, det ku nu være skægt at gøre en hængekøje-entrance!

Anna Skyggebjerg 30. oktober 2015 kl. 16:29

Jeg har tid hos fysioterapeut på mandag.Håber-håber! TAK for “god bedring”!

Vibeke 30. oktober 2015 kl. 20:23

Ja, hvor ku’ det være FESTLIGT at du ankom i hængekøje ;-)
Jeg er imponeret over, du har været på løbebånd længe nok til at få en skade!!! Hatten af for det…. for jeg synes løbebånd er livsfarlige;
de forstyrrer min balancenerve!
Pøj-pøj hos fys’en!!!

Skriv en kommentar