Torsdag den 3. september

af Anna Skyggebjerg den 3. september 2015

Efteråret er bogsæson. Og i år har jeg svært ved at få armene ned, for en hel række af de kvinder, jeg ser aller mest op til, udgiver bøger i løbet af efteråret.

Se bare her:

Diana Nyad er den sejeste kvinde på jorden. Hun er den eneste person, som har svømmet fra Cuba til Florida uden hajbur. Det tog hende 52 timer – og hun var 64 år, da hun gjorde det. Hun er mildest talt inspirerende. Har du set hendes TED talks? Nu udkommer hendes selvbiografi:

Brené Brown kender du måske som hende, som har startet en nærmest global samtale om mod, følsomhed,skam og værdighed ? Hendes TED talk , The Power of vulnerability, er en af de mest sete nogensinde. Hun har nu udgivet en ny bog med titlen Rising Strong:

Elizabeth Gilbert er forfatter til non-fiction biblen Eat, Pray, Love  - og den helt igennem fantastiske roman The Signature of all Things. Jeg er meget vild med hende (og hun er værd at være Facebook fan af, for hendes posts er virkelig interessante!) Hun udkommer nu med en bog om kreativitet: Big Magic. Creative Living Beyond Fear.

Cheryl Strayed er forfatter til blandt andet memoiren Wild. A Journey from Lost to Found, der sidste år blev filmatiseret med Reese Witherspoon i hovedrollen som Cheryl Strayed. Hun udgiver nu en bog med citater, Brave Enough. A Mini Instruction Manual for the Soul. Og sådan en bog udgiver man kun, når man virkelig, virkelig har noget på hjerte og et helt særligt sprog at formidle det i. Jeg glæder mig!

 

Anette Kristine Poulsen er kvinden bag bloggen Beautyspace, som jeg er religiøs følger af. Hun har nu udgivet bogen Sådan får du superhud. Jeg er igang med den – og en anmeldelse følger senere. Men jeg kan da allerede nu sige, at den har fået mig til at indkøbe ti, hvide vaskeklude. Det er nemlig en del af Anettes no bullshit opskrift på super hud. 

{ 6 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Anette Kristine Poulsen 4. september 2015 kl. 13:38

Ihhhh, altså. Og du vil komme langt med de 10. I promise. Tak. KH Anette

Louise Klinge 5. september 2015 kl. 08:57

Tusind tak for gavmild deling af fantastiske bog-tips. Det er da et skønt efterår med stille stunder og fornøjelig fordybelse, vi går i møde.
Kærligst fra Louise.

Anine 5. september 2015 kl. 19:45

Kære Anna
Jeg er en af dine mange anonyme læsere der glædes , hver gang der er nyt fra dig. Jeg har et simpelt ydmygt spørgsmål af praktisk karakter; Hvor køber du alle disse fantastiske bøger som du lige har anmeldt her? Sikkert på Amazon tænker jeg, men måske du kender et sted her i København hvor de sælges?
Tak for mange skønne input og fortsæt endelig – du er mere betydningsfuld end du tror:-)
Kærligst
Anine

Solvejg Hartmann 7. september 2015 kl. 14:59

Har prøvet at skrive mail til dig på mailen der star under kontakt, men bliver ved med at få fejlmeldinger……. Er der kommet en ny???

Mange hilsner
Solvejg Hartmann

Anna Skyggebjerg 7. september 2015 kl. 15:06

Kære Solvejg,

Jeg ved ikke, hvorfor der bliver ved med at være problemer med det link. Jeg beklager! Skriv til: mail@annaskyggebjerg.dk

Kærlig hilsen,
Anna

Anna Skyggebjerg 7. september 2015 kl. 15:09

Kære Anine,

Tak for dine søde ord.

Ja, du har ret: Jeg køber dem på Amazon.
Hvis jeg skulle give et par bud på, hvor I København, du kunne kigge efter dem, ville jeg nævne Politikens Boghal og Books and Company i Hellerup.

Kærlig hilsen,
Anna

Skriv en kommentar