Torsdag den 30. april

af Anna Skyggebjerg den 30. april 2009

1

I går var en dag til eufori og selvoptagethed. I dag har været til stille væren, eftertænksomhed og taknemmelighed. Jeg har hele dagen mærket min taknemmelig for de mange veninder, der deler mit liv med mig og hvis liv jeg deler. Jeg er taknemmelig for mødet med vidunderfulde kvinder på og omkring mit forlag, Pretty Ink.  Jeg er taknemmelig for boghandlere, der er flinke. Og nabo-damer, der er. Og alle de kloge, generøse kvinder, man møder overalt, og som vil andre det godt. De får min hverdag til at blomstre. Og, tror jeg, verden til at dreje den rigtige vej rundt. Tak til dem alle!

2

Jeg er taknemmelig for hver eneste morgen – og derfor også denne – at stå i karnappen sammen med Jacobs far og kigge efter vores søn, som hopper afsted til skole som et lille føl. Han skal under hundrede meter ned ad fortovet, før han drejer om hjørnet og går de sidste halvtreds meter udenfor vor synsvidde. I løbet af det første stykke vender han sig flere gange om mod os og vinker storsmilende. Så enkelt – så stort. Større lykke gives ikke!

3

Jeg er taknemmelig for en eftermiddag, hvor jeg vendte ryggen helt og aldeles til en gennemrodet lejlighed og gik ned i haven med Jacob og katten Chilli. Alle tre lå vi på et tæppe og lod os varme af solen. De to af os spiste muffins, drak hyldeblomstsaft og læste historie. Og alt var stille og godt.

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Anne Søndergaard 1. maj 2009 kl. 13:54

Kære Anna. Din blog er fantastisk, livsbekræftende og ikke mindst dybt beroligende. Den er simpelthen blevet mit daglige helle, og så minder den mig hver dag om alt det, der så skønt i mit eget liv – både stort og småt. Takker og nejer :) Anne

Skriv en kommentar