Torsdag den 30. juli

af Anna Skyggebjerg den 30. juli 2015

Jeg har fået brev med posten. Fra mig selv!

Jeg skrev og sendte det i Sydafrika. For, når jeg var kommet hjem, at blive mindet om nogle af de små, men fantastiske detaljer, der gav mig så megen glæde, men som nemt bagefter drukner i erindringen om elefanter og hvide løveunger. Jeg blev lykkelig, da jeg så kuverten i postkassen, åbnede den – og blev mindet om en bestemt stol, en bestemt udsigt, en bestemt blåbærmuffin – og et bestemt udtryk: ” a memory of elephants.” En af de ting, vi gjorde i Sydafrika, var nemlig at lære, hvad flokke af dyr hedder på engelsk. En flok elefanter hedder “a memory of elephants”. Er det ikke poetisk?

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Susanne christensen 30. juli 2015 kl. 21:30

En dejlig måde at fastholde øjeblikke på.

Hanne Nielsen 31. juli 2015 kl. 20:46

Smuk tanke:)

Skriv en kommentar