Torsdag den 6. august

af Anna Skyggebjerg den 6. august 2009

1

I dag har jeg foræret mig selv et åndehul. Jeg skulle møde en tidligere kollega på en bænk – og jeg kom med vilje 15 minutter for tidligt. På den måde fik jeg en pause, hvor jeg trak vejret i bund og gjorde sindet stille. Jeg kunne med det samme mærke, at det var godt for mig. For selvom jeg fortsat har ferie og ikke er det mindste hverdags-stresset, har jeg alligevel brug for åndehuller, hvor jeg er alene med mig selv.  Bare 15 minutter dagligt. Prøv selv!

2

Jeg forsøger ihærdigt at lære Jacob og Elise om glæden ved Zen-principperne stilhed og enkelhed. Og at lære dem at værdsætte det fantastiske i dagligdagen.  Men jeg er i skarp konkurrence med pubertet og Pokemons. Så jeg føler mig ind imellem ikke rigtig overbevist om, at jeg trænger igennem… Derfor blev jeg rent ud lykkelig i dag, da Jacob og jeg cyklede på den vej, hvor skolen ligger, og han sagde, “Det her er en af mine yndlingsveje, for her kan man altid høre børn, der leger. Og der er smukke huse og høje, flotte træer.” YES-YES-YES: Det virker! Noget af det. Ind imellem.  Jeg bliver ved, gør jeg…

3

Apropos det fantastiske i dagligdagen: Jeg synes det er fantastisk at bo i et land, hvor man kan købe det her for 40 kr. Det gør mig glad i en hel uge!

Rozen

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Losarinas mor 7. august 2009 kl. 07:27

Jeg tror at de lærer det…Det siver ganske stille og roligt ind i dem. Og når pubertet og pokemon er overstået- er det en del af dem.
En ballast du har givet dine børn.

Skriv en kommentar