Torsdag den 6. januar

af Anna Skyggebjerg den 7. januar 2011

Jeg ved ikke, om der er en eneste god ting at sige om at være så syg, at man ligger og kaster op i toilettet, mens man tisser på gulvet samtidigt. Sådan er min dag gået i dag. Indtil nu  kl. ti minutter over midnat, hvor jeg indtager dagens første kop te og tror, den bliver dernede.

Men skulle jeg nu alligevel finde på noget godt at sige, så er det, at når man melder sig ud af spillet og giver kontrollen fra sig, så er der andre, der kan komme til og vise, hvad de kan.

1: Jacob kan vise, at han helt har forstået, hvordan man viser omsorg for én, der er syg. Selvom han faktisk selv var hjemme fra skole idag på grund af sygdom. Jeg blev aet, puden blev rystet og han hentede al sin chokolade og forærede den til mig på en bakke.

2: Elise kan køre til Super Bæstet og hente nødvendigheder. Og bagefter selv ringe til banken og få dankortet åbnet igen, da hun havde fået det spærret ved at indtaste forkert kode 3 gange.  Jeg troede faktisk ikke, hun kunne finde ud af at forklare for bankrådgiver Karsten Nielsen, hvordan det lige hang sammen. Men det kunne hun.

3: Søren får i en fart arrangeret det fineste Hellig Tre Kongers ritual, hvor de sang julen ud og spise småkager (ikke samtidigt, tror jeg!), mens træet var tændt. Jeg lå inde i soveværelset og hørte det. Og på trods af alt, var jeg ret lykkelig lige der.

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Louise Klinge Nielsen 7. januar 2011 kl. 08:13

God bedring dit fine menneske.

Ja, lad os ofte til træde til side, så andre kan træde frem. I alle livets henseender.

Gisela 7. januar 2011 kl. 09:01

Din stakkel!
Var selv helt mast i går og gik direkte hjem i seng. Og nu slår det mig, at jeg jo ikke fik brændt mit hellig-tre-konger-lys. Øv.. (må man godt snyde og gøre det den 7.? Eller skal det ligge helt til næste år??)

Anja 7. januar 2011 kl. 14:52

Kære Anna!

God bedring, det er bare ikke sjovt at have det sådan.
Og hvor er det dejligt at du har sådan nogle smukke skønne væsener omkring dig som helt sikkert er blevet sådan på grund af dig!

Skriv en kommentar